Füge Csaba

Magánszemély
 • Szolgáltatások
 • Magamról
 • Értékelések
 • Kapcsolat

Válaszd ki a szolgáltatás kategóriát

Magamról

Üdvözlöm! Csaba vagyok, ellenőrzött villanyszerelő! Szeretem a munkám, 12 éve dolgozok, így sok a tapasztalatom, tanult szakember vagyok. Fontosnak tartom a minőséget és a pontosságot, a feladataimat komolyan és lelkiismeretesen csinálok. Tehát amit csinálok, vállalok: Villanyszerelés és központi hővisszanyerős szellőztetési rendszerek kiépítése munkákat vállalok alapvetően magánszemélyeknek, vagy cégeknek alvállalkozóként. Új családi házak, kisebb társasházak, lakások, üzletek, irodák, műhelyek, egyéb gazdasági egységek új villanyszerelése és felújítása. Közponi hővisszanyerős szellőzőrendszerek kiépítése, nagykonyhai páraelszívó rendszerek telepítése és beüzemelése. Többéves szakmai tapasztalat, precíz munkavégzés, rövid, pontos vállalási és teljesítési határidők garanciával. Főbb szolgáltatásaim: Villanyszerelési javítások, zárlat és egyéb hibák elhárítása; Új és felújítás alatt álló épületek, lakóházak teljes körű villamossági kivitelezését elvégezzük.; Villanyvezeték áthúzása. Villanyszerelés árak: Lakóépületek alapszerelése új kiépítés esetén: 6500– 15000 Ft/m2 Megvalósulási villamos terv villanyszerelés ár: 30.000 Ft-tól Internet kábel behúzása a falba 1 m - 0 Ft Ha bármi kérdésed lenne, ne habozz, keress bizalommal! Ingyenes a konzultáció, helyfelmérés és az ajánlataim is ingyen vannak! Amennyiben úgy gondolod, hogy segíthetek (segíthetek!) akkor írj egy üzenetet és egy két órán belül válaszolok is! Üdvözlettel: F. Csaba

Üdvözlöm!

Csaba vagyok, ellenőrzött villanyszerelő! Szeretem a munkám, 12 éve dolgozok, így sok a tapasztalatom, tanult szakember vagyok. Fontosnak tartom a minőséget és a pontosságot, a feladataimat komolyan és lelkiismeretesen csinálok.

Tehát amit csinálok, vállalok: Villanyszerelés és központi hővisszanyerős szellőztetési rendszerek kiépítése munkákat vállalok alapvetően magánszemélyeknek, vagy cégeknek alvállalkozóként. Új családi házak, kisebb társasházak, lakások, üzletek, irodák, műhelyek, egyéb gazdasági egységek új villanyszerelése és felújítása.

Közponi hővisszanyerős szellőzőrendszerek kiépítése, nagykonyhai páraelszívó rendszerek telepítése és beüzemelése. Többéves szakmai tapasztalat, precíz munkavégzés, rövid, pontos vállalási és teljesítési határidők garanciával.

Főbb szolgáltatásaim:

Villanyszerelési javítások, zárlat és egyéb hibák elhárítása;

Új és felújítás alatt álló épületek, lakóházak teljes körű villamossági kivitelezését elvégezzük.;

Villanyvezeték áthúzása.

Villanyszerelés árak:

Lakóépületek alapszerelése új kiépítés esetén: 6500– 15000 Ft/m2

Megvalósulási villamos terv villanyszerelés ár: 30.000 Ft-tól

Internet kábel behúzása a falba 1 m - 0 Ft

Ha bármi kérdésed lenne, ne habozz, keress bizalommal! Ingyenes a konzultáció, helyfelmérés és az ajánlataim is ingyen vannak!

Amennyiben úgy gondolod, hogy segíthetek (segíthetek!) akkor írj egy üzenetet és egy két órán belül válaszolok is!

Üdvözlettel: F. Csaba

Átlagos értékelés

Az ügyfelek nagyra értékelték a szakember udvariasságát, pontosságát és hozzáállását.
5.0
(1 értékelést)
5
4
3
2
1
Udvariasság:
Pontosság:
Hozzáállás:

Kategória szerinti vélemények

Beatrix

2 éve

Csaba pontos és gyors villanyszerelő. Gyorsan eljött, 22-é előtt és megcsinálta a tűzhely mögötti vezetéket. Köszönöm neki.

0
0

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

 • Terület

  1013, Budapest

 • Telefon

  +360000 ** ** Tovább

 • Weboldal

  Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

 • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
 • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
 • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek