Baranyai János

Magánszemély
  • Szolgáltatások
  • Magamról
  • Értékelések
  • Kapcsolat

Válaszd ki a szolgáltatás kategóriát

Magamról

Üdvözöllek kedves leendő ügyfél! Nincs melegvíz? Villog a lámpa? Serceg a konnektor, vagy a villanyórájával akadt probléma? Keressen bátran bizalommal akár hétvégén is. ELMŰ - szerelőként mindent megteszek azért hogy Ön elégedett legyen! Gyors és precíz munkavégzés garanciával. Több mint 20 év szakmai tapasztalattal, leinformálható referenciákkal rendelkezek Ingyenes helyszíni felmérést kapsz tőlem - kötelezettség nélkül! Lakossági épületek teljes körű VILLANYSZERELÉSÉVEL és KLIMATIZÁLÁSÁVAL foglalkozunk mint cég. A klíma- és villanyszerelés minden területén állunk szíves rendelkezésére. Minőségi klíma, hőszivattyú és légtechnikai berendezések értékesítésével, telepítésével foglalkozok garánciával. A kisebb javítási felújítási, karbantartási munkáktól a komplett hálózatok kiépítéséig. Automatizálok kertkapuját, garázskapuját. Megvédem értékeit vagyonvédelmi rendszerek telepítéseivel. Napelem rendszerek, hűtő-fűtő lakásklímák, informatikai hálózatok kiépítését és beüzemeléseit is vállaljuk. Panel és régi építésű tégla társasházi lakások elöregedett alumínium vezetékeit gyorsan, minimális rombolással kicserélem. Vállaljuk az ebből keletkező esztétikai helyreállítási munkákat is. A régi vezetékcsatornát lecseréljük díszléc borításra. Amiket még megtudok neked oldani: komplett lakóházak, garázsok, fészerek stb. teljes villamos felújítása, új rendszer kiépítése. régi rendszerek teljes felújítása (vezetékelés, kábelozás) hibajavítás villanytűzhely bekötés elektromos fűtés tanácsadás teljesítménybővítés , új mérőhely kialakítás, plombabontás, árambővítés, ampernövelés kisebb és nagy munkákat egyaránt elvállalok. felújítási támogatásokban is segítséget nyújtok! További információkért és árajánlattal kapcsolatban kérjük keressen minket üzenetben.

Üdvözöllek kedves leendő ügyfél!

Nincs melegvíz? Villog a lámpa? Serceg a konnektor, vagy a villanyórájával akadt probléma? Keressen bátran bizalommal akár hétvégén is. ELMŰ - szerelőként mindent megteszek azért hogy Ön elégedett legyen! Gyors és precíz munkavégzés garanciával.

Több mint 20 év szakmai tapasztalattal, leinformálható referenciákkal rendelkezek

Ingyenes helyszíni felmérést kapsz tőlem - kötelezettség nélkül!

Lakossági épületek teljes körű VILLANYSZERELÉSÉVEL és KLIMATIZÁLÁSÁVAL foglalkozunk mint cég.

A klíma- és villanyszerelés minden területén állunk szíves rendelkezésére. Minőségi klíma, hőszivattyú és légtechnikai berendezések értékesítésével, telepítésével foglalkozok garánciával.

A kisebb javítási felújítási, karbantartási munkáktól a komplett hálózatok kiépítéséig. Automatizálok kertkapuját, garázskapuját. Megvédem értékeit vagyonvédelmi rendszerek telepítéseivel. Napelem rendszerek, hűtő-fűtő lakásklímák, informatikai hálózatok kiépítését és beüzemeléseit is vállaljuk.

Panel és régi építésű tégla társasházi lakások elöregedett alumínium vezetékeit gyorsan, minimális rombolással kicserélem. Vállaljuk az ebből keletkező esztétikai helyreállítási munkákat is. A régi vezetékcsatornát lecseréljük díszléc borításra.

Amiket még megtudok neked oldani:

  • komplett lakóházak, garázsok, fészerek stb. teljes villamos felújítása, új rendszer kiépítése.
  • régi rendszerek teljes felújítása (vezetékelés, kábelozás)
  • hibajavítás
  • villanytűzhely bekötés
  • elektromos fűtés tanácsadás
  • teljesítménybővítés , új mérőhely kialakítás, plombabontás, árambővítés, ampernövelés
  • kisebb és nagy munkákat egyaránt elvállalok.
  • felújítási támogatásokban is segítséget nyújtok!

További információkért és árajánlattal kapcsolatban kérjük keressen minket üzenetben.

Nyelvtudás

Német

Átlagos értékelés

Az ügyfelek nagyra értékelték a szakember udvariasságát, pontosságát és hozzáállását.
5.0
(3 értékelés)
5
4
3
2
1
Udvariasság:
Pontosság:
Hozzáállás:

Kategória szerinti vélemények

Viktor

2 éve

Jó szakember, segítőkész, minden a megbeszéltek szerint történt. A jövőben is őt keresem villanyszerelési problémák megoldására.

0
0
János válaszolta

2 éve

Artúr

2 éve

Szuper szaki, örülök, hogy őt választottam. Ugyanis gond nélkül megoldotta a wifi modem problémáját, összesen 30 perc alatt. Ajánlom!

0
0
István

2 éve

János remek szakember, a villanyóra kapacitását gond nélkül bővítette arra, amire kértem. Az ELMÜ ügyintézésben is segített, remek pénzért elvégezte a munkát.

0
0

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

  • Terület

    1013, Budapest

  • Telefon

    Nem elérhető

  • Weboldal

    Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

  • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
  • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
  • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek