Natália

Magánszemély
 • Szolgáltatások
 • Magamról
 • Kapcsolat

Magamról

Kereskedelem és marketing szakos diplomát szereztem a Budapesti Gazdasági Egyetemen, de már tanulmányaim során is fontosnak tartottam a folyamatos önképzést és a marketing trendjeinek nyomon követését. ▫️▫️▫️ Az egyetem alatt egy magyar start-upnál kezdtem dolgozni Marketing/PR-felelősként, ahol kitanulhattam a kreatív szövegírás, a social media marketing és kampányok, az e-mail marketing és a képszerkesztés rejtelmeit. Utóbbi mindig is foglalkoztatott, ezért különböző képszerkesztő programokat már egészen fiatalon kitanultam. ▪️▪️▪️ Jelenleg egy elektronikai vállalat Content marketing managereként dolgozom, ahol a fent említett feladatok mellett a marketingnek szinte minden részével foglalkozom. ▫️▫️▫️ Miben segítek Neked? ✔️ Közösségi oldalak kezelése, posztok, szövegek, kampányok menedzselése ✔️ Facebook és Instagram hirdetések kezelése, nyomon követése ✔️ Arculat kialakítása, brandépítés a social mediában ✔️ Kreatív szövegírás, cikkek, blog írása ✔️ E-mail marketing dizájnjának és tartalmának tervezése, megírása ✔️ Grafikai feladatok: social media grafikák (borítókép, profilkép, posztok képei...), szórólapok, grafikai anyagok elkészítése ▪️▪️▪️ Miért engem alkalmazz? ✔️ Precíz, munkámra nagyon igényes vagyok ✔️ Ügyelek a határidőkre ✔️ Gyorsan és szívesen tanulok meg új dolgokat is ✔️ Kiváló helyesírással rendelkezem ✔️ Mindig figyelembe veszem a legújabb trendeket és az ügyfél igényeit is ✔️ Megbízható és motivált vagyok abban, hogy közös sikert érjünk el ▫️▫️▫️ Referenciáim megtekinthetők a Xiaomi Europe, az iGlass Hungary és a Wekerle Sándor Üzleti Főiskola social media, valamint (utóbbi kivételével) blog felületein is.

Kereskedelem és marketing szakos diplomát szereztem a Budapesti Gazdasági Egyetemen, de már tanulmányaim során is fontosnak tartottam a folyamatos önképzést és a marketing trendjeinek nyomon követését.

▫️▫️▫️

Az egyetem alatt egy magyar start-upnál kezdtem dolgozni Marketing/PR-felelősként, ahol kitanulhattam a kreatív szövegírás, a social media marketing és kampányok, az e-mail marketing és a képszerkesztés rejtelmeit. Utóbbi mindig is foglalkoztatott, ezért különböző képszerkesztő programokat már egészen fiatalon kitanultam.

▪️▪️▪️

Jelenleg egy elektronikai vállalat Content marketing managereként dolgozom, ahol a fent említett feladatok mellett a marketingnek szinte minden részével foglalkozom.

▫️▫️▫️

Miben segítek Neked?

✔️ Közösségi oldalak kezelése, posztok, szövegek, kampányok menedzselése

✔️ Facebook és Instagram hirdetések kezelése, nyomon követése

✔️ Arculat kialakítása, brandépítés a social mediában

✔️ Kreatív szövegírás, cikkek, blog írása

✔️ E-mail marketing dizájnjának és tartalmának tervezése, megírása

✔️ Grafikai feladatok: social media grafikák (borítókép, profilkép, posztok képei...), szórólapok, grafikai anyagok elkészítése

▪️▪️▪️

Miért engem alkalmazz?

✔️ Precíz, munkámra nagyon igényes vagyok

✔️ Ügyelek a határidőkre

✔️ Gyorsan és szívesen tanulok meg új dolgokat is

✔️ Kiváló helyesírással rendelkezem

✔️ Mindig figyelembe veszem a legújabb trendeket és az ügyfél igényeit is

✔️ Megbízható és motivált vagyok abban, hogy közös sikert érjünk el

▫️▫️▫️

Referenciáim megtekinthetők a Xiaomi Europe, az iGlass Hungary és a Wekerle Sándor Üzleti Főiskola social media, valamint (utóbbi kivételével) blog felületein is.

Nyelvtudás

Angol, Francia, Magyar

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

 • Terület

  1013, Budapest

 • Telefon

  +36 30 637 ** ** Tovább

 • Weboldal

  Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

 • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
 • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
 • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek