Kurucz K. Katalin

Magánszemély
  • Szolgáltatások
  • Magamról
  • Kapcsolat

Válaszd ki a szolgáltatás kategóriát

Magamról

Pszichológiai tanácsadás mely elérhető Budapesten a VI. kerületben és Ráckevén. Minden egyes probléma, amellyel életünk során szembesülünk egyfajta krízis. Kisebbekkel és nagyobbakkal egyaránt találkozunk, legyen az párkapcsolati, munkahelyi, vagy bármilyen, az élet bármely területén jelentkező elakadás, esetenként a megfelelő segítség akár sorsfordító jelentőséggel is bírhat. Könnyebbé, gyorsabbá teheti a probléma megoldását, új megvilágításba helyezheti, más aspektusból vizsgálhatja a helyzetet, segíthet új összefüggéseket felfedezni a jelenségek között és mind ezek által a kialakult helyzet és önmagunk mélyebb megismeréséhez is közelebb vihet. Ha úgy érzed, eltévedtél, megtorpantál, elbátortalanodtál az élet nagy útvesztőjében, elégedetlen, enervált vagy, nem úgy alakulnak a dolgaid, ahogyan elképzelted és nem találsz rá egyedül a kivezető ösvényre, talán eljött az ideje, hogy segítséget kért egy számodra szimpatikus szakembertől. Közösen gondolkodva, együtt dolgozva könnyebben megküzdhetünk: családi/párkapcsolati problémákkal, kommunikációs nehézségekkel, pályaválasztási, munkahelyi kérdésekkel, stresszel, lehangoltsággal, érzelmileg és/vagy fizikailag nehéz időszakkal, önértékelési, önbizalmi, teljesítménybeli kérdésekkel, félelmekkel, szorogásokkal, önismereti, személyiségfejlődési témákkal és bármilyen egyéb, az egészséges ember életében felmerülő érzelmi problémákkal. Lehetőségünk nyílik közelebb kerülni a TE saját érzelmi/gondolati világodhoz, hogy könnyebben megérthessük, pontosan mi és miért zajlik benned. Hiszek abban, hogy minden ember egyedi és megismételhetetlen teremtmény, így a számára nyújtott segítségnek is épp ilyennek kell lennie. Úgy vélem fontos a hangsúlyt a segítő beszélgetésre helyezni, mely során a problémák részletesen megismerhetővé, egységekre/elemekre bonthatókká, majd újra felépíthetőkké válnak, miközben feltárul azok valódi arca, minősége és eredete. Mindeközben jól kőrülhatárolhatóvá válnak az elérni kívánt célok és fokozatosan megmutatkoznak azok az erőforrások, eszközök, technikák, módszerek, melyekre támaszkodva a közös munka a számodra leghatékonyabb és legkomfortosabb módon végezhető. Személyemhez legközelebb főként a projektív eszközök/technikák állnak, a tanácsadások során előnyben részesítem a képi kifejezést, az írás/olvasás/rajz/történetmesélés nyújtotta lehetőségeket, szituációs játékokat. Munkám során rugalmasságra és kreativitásra törekszem, nyitottan és érdeklődéssel tekintek az elérhető lehetőségekre és az egyéni igényekre.

Pszichológiai tanácsadás mely elérhető Budapesten a VI. kerületben és Ráckevén.

Minden egyes probléma, amellyel életünk során szembesülünk egyfajta krízis. Kisebbekkel és nagyobbakkal egyaránt találkozunk, legyen az párkapcsolati, munkahelyi, vagy bármilyen, az élet bármely területén jelentkező elakadás, esetenként a megfelelő segítség akár sorsfordító jelentőséggel is bírhat.

Könnyebbé, gyorsabbá teheti a probléma megoldását, új megvilágításba helyezheti, más aspektusból vizsgálhatja a helyzetet, segíthet új összefüggéseket felfedezni a jelenségek között és mind ezek által a kialakult helyzet és önmagunk mélyebb megismeréséhez is közelebb vihet.

Ha úgy érzed, eltévedtél, megtorpantál, elbátortalanodtál az élet nagy útvesztőjében, elégedetlen, enervált vagy, nem úgy alakulnak a dolgaid, ahogyan elképzelted és nem találsz rá egyedül a kivezető ösvényre, talán eljött az ideje, hogy segítséget kért egy számodra szimpatikus szakembertől.

Közösen gondolkodva, együtt dolgozva könnyebben megküzdhetünk:

családi/párkapcsolati problémákkal,

kommunikációs nehézségekkel,

pályaválasztási, munkahelyi kérdésekkel,

stresszel, lehangoltsággal,

érzelmileg és/vagy fizikailag nehéz időszakkal,

önértékelési, önbizalmi, teljesítménybeli kérdésekkel,

félelmekkel, szorogásokkal,

önismereti, személyiségfejlődési témákkal

és bármilyen egyéb, az egészséges ember életében felmerülő érzelmi problémákkal.

Lehetőségünk nyílik közelebb kerülni a TE saját érzelmi/gondolati világodhoz, hogy könnyebben megérthessük, pontosan mi és miért zajlik benned.

Hiszek abban, hogy minden ember egyedi és megismételhetetlen teremtmény, így a számára nyújtott segítségnek is épp ilyennek kell lennie.

Úgy vélem fontos a hangsúlyt a segítő beszélgetésre helyezni, mely során a problémák részletesen megismerhetővé, egységekre/elemekre bonthatókká, majd újra felépíthetőkké válnak, miközben feltárul azok valódi arca, minősége és eredete.

Mindeközben jól kőrülhatárolhatóvá válnak az elérni kívánt célok és fokozatosan megmutatkoznak azok az erőforrások, eszközök, technikák, módszerek, melyekre támaszkodva a közös munka a számodra leghatékonyabb és legkomfortosabb módon végezhető.

Személyemhez legközelebb főként a projektív eszközök/technikák állnak, a tanácsadások során előnyben részesítem a képi kifejezést, az írás/olvasás/rajz/történetmesélés nyújtotta lehetőségeket, szituációs játékokat.

Munkám során rugalmasságra és kreativitásra törekszem, nyitottan és érdeklődéssel tekintek az elérhető lehetőségekre és az egyéni igényekre.

Nyelvtudás

Magyar

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

  • Terület

    1067, Budapest

  • Telefon

    +36 30 570 ** ** Tovább

  • Weboldal

    Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

  • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
  • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
  • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek