István

Magánszemély
  • Szolgáltatások
  • Magamról
  • Kapcsolat

Magamról

Szia! Engedd meg kérlek, hogy röviden néhány szót mondjak magamról. 50 éves vagyok. Egészséges, oltatlan. Végzettségemet tekintve Szobafestő-mázoló és tapétázó. 20 évet dolgoztam a szakmában, aztán jött egy nagy váltás, és immáron 13 éve informatikával foglalkozom, jelenleg is fő állásban. Feladatokat itt elsősorban "másodállás" jelleggel terveztem elvállalni, de leginkább azért, hogy legyen miért kimozdulni a házból. Az építő iparban töltött két évtizednek hála, sok mindent meg tudok csinálni a ház körül. Egy biztos: Szigorúan csak olyan feladatot vállalok el, amiről tudom, hogy, hogy meg tudom csinálni. Bízz meg bátran az elvégzendő feladattal, ha fen áll az esélye, hogy nem tudom/tudnám úgy elvégezni, ami fordított esetben nekem is tetszene, nem fogom elvállalni. :) Biztos lehetsz benne, hogy ha elvállalok valamit, azt becsülettel, lelkiismeretesen végzem. Nem fogsz csalódni, ígérem. :)

Szia!

Engedd meg kérlek, hogy röviden néhány szót mondjak magamról.

50 éves vagyok. Egészséges, oltatlan.

Végzettségemet tekintve Szobafestő-mázoló és tapétázó. 20 évet dolgoztam a szakmában, aztán jött egy nagy váltás, és immáron 13 éve informatikával foglalkozom, jelenleg is fő állásban.

Feladatokat itt elsősorban "másodállás" jelleggel terveztem elvállalni, de leginkább azért, hogy legyen miért kimozdulni a házból. Az építő iparban töltött két évtizednek hála, sok mindent meg tudok csinálni a ház körül. Egy biztos: Szigorúan csak olyan feladatot vállalok el, amiről tudom, hogy, hogy meg tudom csinálni. Bízz meg bátran az elvégzendő feladattal, ha fen áll az esélye, hogy nem tudom/tudnám úgy elvégezni, ami fordított esetben nekem is tetszene, nem fogom elvállalni. :)

Biztos lehetsz benne, hogy ha elvállalok valamit, azt becsülettel, lelkiismeretesen végzem. Nem fogsz csalódni, ígérem. :)

Nyelvtudás

Német, Angol, Román

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

  • Terület

    4024, Debrecen

  • Telefon

    +36 30 920 ** ** Tovább

  • Weboldal

    Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

  • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
  • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
  • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek