Domus Kft.

Magánszemély
  • Szolgáltatások
  • Magamról
  • Kapcsolat

Magamról

Engedje meg, hogy bemutatkozzam: Briák László vagyok, a Provi Domus Kft. ügyvezetője. Szakmai pályafutásomat víz-, gáz- és klímaszerelőként kezdtem, mára pedig az általam vezetett cég a duguláselhárítás és klimatizálás területén is kiemelkedő szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek. Több évtizedes szakmai tapasztalattal a hátam mögött büszkén állíthatom, hogy cégünk kiválóan képzett szakemberekből áll, akik elkötelezetten dolgoznak azért, hogy a Provi Domus Kft. ügyfelei mindig megkapják a legmagasabb színvonalú szolgáltatást. Célunk, hogy megbízható, gyors és hatékony megoldásokkal álljunk rendelkezésre, legyen szó akár sürgős problémáról vagy hosszú távú karbantartási feladatokról. Kiemelten fontos számunkra az ügyfél-elégedettség, ezért mindig szem előtt tartjuk, hogy munkánkat a legnagyobb precizitással és odafigyeléssel végezzük. Biztos lehet benne, hogy vállalkozásunk minden kihívást magas szakmai színvonalon kezel, legyen az lakossági vagy ipari igény. Amennyiben bármilyen kérdése van, vagy konkrét szolgáltatásunk iránt érdeklődik, kérem, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Biztosíthatom, hogy a Provi Domus Kft. minden erőforrásával az Ön és vállalkozása rendelkezésére áll. Köszönettel és tisztelettel: Briák László ügyvezető Provi Domus Kft.

Engedje meg, hogy bemutatkozzam: Briák László vagyok, a Provi Domus Kft. ügyvezetője. Szakmai pályafutásomat víz-, gáz- és klímaszerelőként kezdtem, mára pedig az általam vezetett cég a duguláselhárítás és klimatizálás területén is kiemelkedő szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek.

Több évtizedes szakmai tapasztalattal a hátam mögött büszkén állíthatom, hogy cégünk kiválóan képzett szakemberekből áll, akik elkötelezetten dolgoznak azért, hogy a Provi Domus Kft. ügyfelei mindig megkapják a legmagasabb színvonalú szolgáltatást. Célunk, hogy megbízható, gyors és hatékony megoldásokkal álljunk rendelkezésre, legyen szó akár sürgős problémáról vagy hosszú távú karbantartási feladatokról.

Kiemelten fontos számunkra az ügyfél-elégedettség, ezért mindig szem előtt tartjuk, hogy munkánkat a legnagyobb precizitással és odafigyeléssel végezzük. Biztos lehet benne, hogy vállalkozásunk minden kihívást magas szakmai színvonalon kezel, legyen az lakossági vagy ipari igény.

Amennyiben bármilyen kérdése van, vagy konkrét szolgáltatásunk iránt érdeklődik, kérem, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Biztosíthatom, hogy a Provi Domus Kft. minden erőforrásával az Ön és vállalkozása rendelkezésére áll.

Köszönettel és tisztelettel:

Briák László

ügyvezető

Provi Domus Kft.

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

  • Terület

    1013, Budapest

  • Telefon

    +36 30 786 ** ** Tovább

  • Weboldal

    Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

  • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
  • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
  • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek