Endrėsz

Magánszemély
 • Szolgáltatások
 • Magamról
 • Kapcsolat

Magamról

Üdvözöllek, Andor vagyok, 36-ik évemet taposom. Az eddigi munkáim során leginkább emberekkel foglalkoztam, pár éve lépet be a digitális munkavégzés is (dolgoztam online marketing szakemberként is, képszerkesztés, videóvágás közepes szinten a birtokomban van, éppúgy mint a szövegkreálás. Volt, hogy egy 15 fős csapatot irányítottam, volt amikor engem irányítottak. A motorozás nagy hobbim, szóval magabiztosan, gyorsan tudok egyik pontból a másikba haladni, akár csomaggal, akár utassal. A gépkocsivezetés nemrég vált a másik kedvencemmé. Itt is magabiztosan vezetem az épp aktuális autót. 2 évvel ezelőtt új szakmát tanultam, amiben azóta is dolgozom. Ez a padlóburkolás, melegburkolás. Mentoromnak köszönhetően minden nap más feladat jut. Hol laminált padló fektetés, hol PVC, hol SPC hol műpadló. Van amikor aljzatot egyenlítünk, máskor csiszoljuk, hogy szépen feküdjön rá a vinyl padló. Lassan egy éve már saját lábamra kezdtem állni, saját munkákat csinálok. Dolgozzunk együtt, ismerjük meg egymást! Várom a megbízásod! Andor

Üdvözöllek,

Andor vagyok, 36-ik évemet taposom. Az eddigi munkáim során leginkább emberekkel foglalkoztam, pár éve lépet be a digitális munkavégzés is (dolgoztam online marketing szakemberként is, képszerkesztés, videóvágás közepes szinten a birtokomban van, éppúgy mint a szövegkreálás. Volt, hogy egy 15 fős csapatot irányítottam, volt amikor engem irányítottak.

A motorozás nagy hobbim, szóval magabiztosan, gyorsan tudok egyik pontból a másikba haladni, akár csomaggal, akár utassal. A gépkocsivezetés nemrég vált a másik kedvencemmé. Itt is magabiztosan vezetem az épp aktuális autót.

2 évvel ezelőtt új szakmát tanultam, amiben azóta is dolgozom. Ez a padlóburkolás, melegburkolás. Mentoromnak köszönhetően minden nap más feladat jut. Hol laminált padló fektetés, hol PVC, hol SPC hol műpadló. Van amikor aljzatot egyenlítünk, máskor csiszoljuk, hogy szépen feküdjön rá a vinyl padló. Lassan egy éve már saját lábamra kezdtem állni, saját munkákat csinálok.

Dolgozzunk együtt, ismerjük meg egymást!

Várom a megbízásod!

Andor

Nyelvtudás

Angol, Magyar

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

 • Terület

  9027, Győr

 • Telefon

  +36 30 701 ** ** Tovább

 • Weboldal

  Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

 • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
 • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
 • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek