Kelemen Gergő

Magánszemély
  • Szolgáltatások
  • Magamról
  • Kapcsolat

Magamról

Tisztelt Irodák! Kelemen Gergő vagyok, a Kelemen Clean vállalkozás vezetője. Szeretném ismertetni röviden a szakmai tapasztalatom valamint jelenlegi vállalkozásunk állapotát. Takarítási tapasztalataim több évre kiterjednek, kisebb nagyobb kihagyásokkal. 2017-ben kezdtem takarításban dolgozni, ott egy Kft Alkalmazottjaként, majd 1 hónap múlva csoportvezetőként üzletek takarítását végeztem. Ezután volt némi kihagyás, és más területen helyezkedtem el, viszont időnként feleségemmel együtt egy ingatlan iroda által kiadott lakások takarításával voltunk, vagyunk megbízva. Sajnos a Covid miatt a munkánk amiben dolgoztunk, megszűnt, így jött az ötlet, hogy mi lenne ha újra takarításban dolgoznánk. Viszont nem szerettünk volna alkalmazottként elhelyezkedni, mert úgy nem igazán fizetik meg a takarítókat. Ezért gondoltuk, hogy vállalkozókként elkezdünk irodaházak takarításában dolgozni. Ez viszonylag gyorsan ment, így Jelenleg több saját munkánk, iroda takarításunk van. Tapasztalatunk van irodaházak, raktárak, konditermek, üzletek, és apartmanok takarításában. Munkáinkra, amelyet végzünk, eddig panasz nem volt, csak dícséret. Gyorsan, megbízhatóan és alaposan dolgozzunk. Hamar át látjuk egy adott irodának a jellegzetességeit, és így könnyen, és hatékonyan tudjuk megvalósítani a precíz takarítást. Célunk: - Szeretnénk biztos munkákat, Elsősorban Irodák takarítását vállaljuk. - Ezenkívül szeretnénk a Saját munkáink fejlesztését is megvalósítani. - Valamint szeretnénk a csapatunkat bővíteni, és még több munkát felvállalni így. - Illetve a legfontosabb cél, Találkozni Önnel, és megmutatni azt, hogy miért volt érdemes, minket választania, hiszen nálunk a MINŐSÉG AZ ALAP! :) Legyen a ,,Tiszta Iroda az Ön Névjegye is!" Köszönöm, hogy elolvasták rövid bemutatkozásom, remélem jobban is megtudjuk majd ismerni egymást! Addig is Minden jót Kívánok! Tisztelettel: Kelemen Gergő (Cégvezető)

Tisztelt Irodák!

Kelemen Gergő vagyok, a

Kelemen Clean

vállalkozás vezetője.

Szeretném ismertetni röviden a szakmai tapasztalatom valamint jelenlegi vállalkozásunk állapotát.

Takarítási tapasztalataim több évre kiterjednek, kisebb nagyobb kihagyásokkal.

2017-ben kezdtem takarításban dolgozni, ott egy Kft Alkalmazottjaként, majd 1 hónap múlva csoportvezetőként üzletek takarítását végeztem.

Ezután volt némi kihagyás, és más területen helyezkedtem el, viszont időnként feleségemmel együtt egy ingatlan iroda által kiadott lakások takarításával voltunk, vagyunk megbízva.

Sajnos a Covid miatt a munkánk amiben dolgoztunk, megszűnt, így jött az ötlet, hogy mi lenne ha újra takarításban dolgoznánk. Viszont nem szerettünk volna alkalmazottként elhelyezkedni, mert úgy nem igazán fizetik meg a takarítókat. Ezért gondoltuk, hogy vállalkozókként elkezdünk irodaházak takarításában dolgozni.

Ez viszonylag gyorsan ment, így Jelenleg több saját munkánk, iroda takarításunk van.

Tapasztalatunk van irodaházak, raktárak, konditermek, üzletek, és apartmanok takarításában.

Munkáinkra, amelyet végzünk, eddig panasz nem volt, csak dícséret.

Gyorsan, megbízhatóan és alaposan dolgozzunk.

Hamar át látjuk egy adott irodának a jellegzetességeit, és így könnyen, és hatékonyan tudjuk megvalósítani a precíz takarítást.

Célunk: - Szeretnénk biztos munkákat, Elsősorban Irodák takarítását vállaljuk.

- Ezenkívül szeretnénk a Saját munkáink fejlesztését is megvalósítani.

- Valamint szeretnénk a csapatunkat bővíteni, és még több munkát felvállalni így.

- Illetve a legfontosabb cél, Találkozni Önnel, és megmutatni azt, hogy miért volt érdemes, minket választania, hiszen nálunk a

MINŐSÉG AZ ALAP! :)

Legyen a

,,Tiszta Iroda az Ön Névjegye is!"

Köszönöm, hogy elolvasták rövid bemutatkozásom, remélem jobban is megtudjuk majd ismerni egymást!

Addig is Minden jót Kívánok!

Tisztelettel: Kelemen Gergő (Cégvezető)

Nyelvtudás

Magyar

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

  • Terület

    1097, Budapest

  • Telefon

    +36 70 420 ** ** Tovább

  • Weboldal

    Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

  • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
  • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
  • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek