Tóth Gergő

Magánszemély
  • Szolgáltatások
  • Magamról
  • Kapcsolat

Magamról

2017-ben kezdtem el grafikával foglalkozni autodidakta módon. Magával ragadott, hogy milyen szép dolgokat lehet készíteni, csupán ismerni kell a hogyant. Mivel szeretek új dolgokat tanulni, beleástam magam és mára már ebből élek. Nagy favoritom a web design és a felhasználói felület tervezése, de szeretem az arculat és logó tervezést, illetve a grafika egyéb területeit is. Pályafutásom alatt sikerült dolgoznom dekor stúdióban, ahol olyan dolgokat tudtam elsajátítani mint az online és offline anyagok készítése, kiadványtervezés és készítés, autódekorációk tervezése. Aztán szintet léptem és egy budapesti ügynökség csapatában találtam magam, ahol a nagyvállalati grafika rejtelmeivel foglalkoztam és olyan cégeknek dolgoztam mint az Aegon Biztosító, FedEx, Mizse, Sandoz, Béres, Atmedia, Flatco, Zeneakadémia, Rossmann, Jalsovszky. Ahogy említettem különös figyelmet szentelek a web designnak és a felhasználói felületek tervezésének, de emellett szeretem az arculat és logó tervezést, bármilyen videó vágási folyamatot, logó animációk készítését. Használója vagyok az Elementornak és ismerem a html - css nyelveket, de több fejlesztővel is együtt dolgozom, így közösen bármit meg tudunk valósítani. :) Az alábbi linken érhetik el portfóliómat: www.behance.net/tgergodesign és a www.solutify.hu oldalon pedig a csapatommal való közös munkákat is. ui.: Számlaképes vagyok :)

2017-ben kezdtem el grafikával foglalkozni autodidakta módon. Magával ragadott, hogy milyen szép dolgokat lehet készíteni, csupán ismerni kell a hogyant. Mivel szeretek új dolgokat tanulni, beleástam magam és mára már ebből élek. Nagy favoritom a web design és a felhasználói felület tervezése, de szeretem az arculat és logó tervezést, illetve a grafika egyéb területeit is.

Pályafutásom alatt sikerült dolgoznom dekor stúdióban, ahol olyan dolgokat tudtam elsajátítani mint az online és offline anyagok készítése, kiadványtervezés és készítés, autódekorációk tervezése.

Aztán szintet léptem és egy budapesti ügynökség csapatában találtam magam, ahol a nagyvállalati grafika rejtelmeivel foglalkoztam és olyan cégeknek dolgoztam mint az Aegon Biztosító, FedEx, Mizse, Sandoz, Béres, Atmedia, Flatco, Zeneakadémia, Rossmann, Jalsovszky.

Ahogy említettem különös figyelmet szentelek a web designnak és a felhasználói felületek tervezésének, de emellett szeretem az arculat és logó tervezést, bármilyen videó vágási folyamatot, logó animációk készítését.

Használója vagyok az Elementornak és ismerem a html - css nyelveket, de több fejlesztővel is együtt dolgozom, így közösen bármit meg tudunk valósítani. :)

Az alábbi linken érhetik el portfóliómat: www.behance.net/tgergodesign és a www.solutify.hu oldalon pedig a csapatommal való közös munkákat is.

ui.: Számlaképes vagyok :)

Nyelvtudás

Angol, Magyar

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

  • Terület

    Budapest

  • Telefon

    +36 70 318 ** ** Tovább

  • Weboldal

    Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

  • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
  • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
  • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek