Dian Photo

A cég képviselője: Ákos
  • Szolgáltatások
  • Magamról
  • Kapcsolat

Magamról

Mit mondjak magamról? Na ez a nagy kérdés! Fotózok. Röviden ennyi. Hosszabban: már dolgoztam esküvők fotózásán, rendezvényeken, portrékon, sajtó eseményeket és tüntetéseket a Mérce valamint a kanadai Nouveau Projet számára, ezen kívül néptánc fesztivált és versenyeket fotóztam a tatai Kenderke műhelynek. Dolgoztam már számos elégedett magánszemély esküvőjén, fotóztam nekik profi portrékat kiállítás megnyitókat és még sok mást. Mindezek mellet munkáim megjelentek az Analóg magazinban is. Sajtó fotós tapasztalataim miatt úgy gondolom, hogy kiemelt módon tudom megragadni a pillanatot, miközben én nem avatkozom bele az eseményekbe. Szenvedélyem a fotózás és szeretek a szabadban lenni. Munkáim középpontjában gyakran emberek és kapcsolataik állnak, ezért élvezem, hogy megörökíthetem ezeket a pillanatokat az időben. A legmodernebb felszerelésekkel dolgozom, de az analóg filmes fotózás a másik nagy szerelmem. Alapvetően, amit mindenki meg szokott említeni, az az, hogy pörgök, mint a ringlispíl. Ha téma van, ha kellenek a képek, akkor egyszerűen nincs megállás! Ha érdekelnek, hogy milyen munkát végzek, akkor látogass el a weboldalamra is! www.dianphoto.hu akos@dianphoto.hu

Mit mondjak magamról? Na ez a nagy kérdés! Fotózok

. Röviden ennyi.

Hosszabban: már dolgoztam esküvők fotózásán, rendezvényeken, portrékon, sajtó eseményeket és tüntetéseket a

valamint a kanadai számára, ezen kívül néptánc fesztivált és versenyeket fotóztam a tatai Kenderke műhelynek. Dolgoztam már számos elégedett magánszemély esküvőjén, fotóztam nekik profi portrékat kiállítás megnyitókat és még sok mást. Mindezek mellet munkáim megjelentek az Analóg magazinban is.

Sajtó fotós tapasztalataim miatt úgy gondolom, hogy kiemelt módon tudom megragadni a pillanatot, miközben én nem avatkozom bele az eseményekbe. Szenvedélyem a fotózás és szeretek a szabadban lenni. Munkáim középpontjában gyakran emberek és kapcsolataik állnak, ezért élvezem, hogy megörökíthetem ezeket a pillanatokat az időben.

A legmodernebb felszerelésekkel dolgozom, de az analóg filmes fotózás a másik nagy szerelmem. Alapvetően, amit mindenki meg szokott említeni, az az, hogy pörgök, mint a ringlispíl. Ha téma van, ha kellenek a képek, akkor egyszerűen nincs megállás!

Ha érdekelnek, hogy milyen munkát végzek, akkor látogass el a weboldalamra is!

  • www.dianphoto.hu
  • akos@dianphoto.hu

Nyelvtudás

Angol

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

  • Terület

    Budapest

  • Telefon

    +36 30 446 ** ** Tovább

  • Weboldal
Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

  • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
  • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
  • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek