Kovács István

Magánszemély
  • Szolgáltatások
  • Magamról
  • Kapcsolat

Magamról

Üdvözlök mindenkit! Eredeti szakmám Műszaki Informatikai Mérnök Asszisztens, de mégis jobban megtetszett a hegesztés/lakatos munkák világa, amiben 2013 óta benne vagyok és csinálom is. Referencia montázs képeimen látszanak a munkáim ebből a szakmából, de láthatják a lakásfelújításról szóló referencia képem is. Az évek során sok mindent csináltam már a lakatosmunkán belül pl. 7 beállásos autóbeállót, lépcsőket, szolárium gépet, 150 éves bejárati kapu renoválást, egészségügyi röntgen gépeket és még sorolhatnám. Az építőipari kivitelezéseket 5 éve a családommal együtt végezzük, mivel apukám kőműves mester, édestestvérem szobafestő-mázoló-tapétázó, unoka testvérem hideg-meleg burkoló, és még pár unoka testvérem az építőipar egyéb szakmáiban dolgoznak. Családi vállalkozásként dolgozunk. Én beletanultam az építőipari szakmába a családom által, és úgy érzem hogy elég jól megtanultam, mert az eddig megrendelőink által csak pozitív visszajelzéseket kaptam. Kérem keressenek bizalommal, ha LAKATOS MUNKÁRÓL (kerítések, korlátok, kapuk, lépcsők, védőrácsok gyártását vagy egyéb acélszerkezeti munkát szeretnének megcsináltatni) vagy ÉPÍTŐIPARI MUNKÁRÓL (felújításról, térkövezésről, betonozásról, falazásról, vakolásról, glettelésről, festésről, tapétázásról, hideg-meleg burkolásról, nyílászárók beépítéséről, korszerűsítésről, szigetelésről, bontásról, teljes generálkivitelezésről) legyen szó. Panasz soha sem volt rám/ránk, megbízható precíz, korrekt ember vagyok, munkámra igényes. Köszönöm, hogy végigolvasta! További szép napot.

Üdvözlök mindenkit!

Eredeti szakmám Műszaki Informatikai Mérnök Asszisztens, de mégis jobban megtetszett a hegesztés/lakatos munkák világa, amiben 2013 óta benne vagyok és csinálom is. Referencia montázs képeimen látszanak a munkáim ebből a szakmából, de láthatják a lakásfelújításról szóló referencia képem is. Az évek során sok mindent csináltam már a lakatosmunkán belül pl. 7 beállásos autóbeállót, lépcsőket, szolárium gépet, 150 éves bejárati kapu renoválást, egészségügyi röntgen gépeket és még sorolhatnám.

Az építőipari kivitelezéseket 5 éve a családommal együtt végezzük, mivel apukám kőműves mester, édestestvérem szobafestő-mázoló-tapétázó, unoka testvérem hideg-meleg burkoló, és még pár unoka testvérem az építőipar egyéb szakmáiban dolgoznak. Családi vállalkozásként dolgozunk. Én beletanultam az építőipari szakmába a családom által, és úgy érzem hogy elég jól megtanultam, mert az eddig megrendelőink által csak pozitív visszajelzéseket kaptam.

Kérem keressenek bizalommal, ha LAKATOS MUNKÁRÓL (kerítések, korlátok, kapuk, lépcsők, védőrácsok gyártását vagy egyéb acélszerkezeti munkát szeretnének megcsináltatni) vagy ÉPÍTŐIPARI MUNKÁRÓL (felújításról, térkövezésről, betonozásról, falazásról, vakolásról, glettelésről, festésről, tapétázásról, hideg-meleg burkolásról, nyílászárók beépítéséről, korszerűsítésről, szigetelésről, bontásról, teljes generálkivitelezésről) legyen szó.

Panasz soha sem volt rám/ránk, megbízható precíz, korrekt ember vagyok, munkámra igényes. Köszönöm, hogy végigolvasta! További szép napot.

Nyelvtudás

Angol

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

  • Terület

    1174, Budapest

  • Telefon

    +36 30 692 ** ** Tovább

  • Weboldal

    Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

  • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
  • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
  • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek