Éva

Magánszemély
  • Szolgáltatások
  • Magamról
  • Kapcsolat

Magamról

Miért válasza a BEST-HOME SERVICE-t a takarítási és kivitelezési munkáinak elvégzésére? MEGBIZHATÓSÁG – Az egyik legfontosabb dolog, ha beengednek valakit a lakásukba, vagy az irodahelységbe. Ez mindig bizalom kérdése, és cégünk abszolút rászolgált a bizalomra. Minden érték biztonságban van. GARANCIA VÁLLALÁS – Cégünk munkáira garanciát vállal. Átvételkor bármilyen hiányosságot talál, azonnal külön költség nélkül pótoljuk. FELELŐSSÉGBIZTÓSÍTÁS – Ha véletlenül a mi hibánkból kár keletkezik, akkor felelőségbiztosításunk fedezet a kár megtérítésére. PONTOSSÁG – Nincs lemondott időpont, a munka mindig kész van kiváló minőségben a megbeszélt határidőre. ÖSSZESZOKOTT CSAPAT – Évek óta együtt dolgozó csapattagok, aminek eredménye képen a munka gyorsan és precízen elkészül. TÖBB ÉVES TAPASZTALAT – Cégünk csak olyan embereket alkalmaz, akiknek már több éves tapasztalata van, így minden felmerülő problémát meg tud oldani. Nemtudásból adódó kár okozás KIZÁRT. KOMPLETT SZOLGÁLTATÁS NYUJTÁSA – A burkolási, vagy egyéb kivitelezési munka végeztével, takarítási szolgáltatást is tudunk nyújtani, hisz elkerülhetetlen, hogy a lakás többi része is poros, esetenként piszkos legyen. Hogy gyorsan helyreállhasson a tisztaság, ebben tudunk segíteni. Természetesen nem csak takarítással, hanem ablakpucolással is. Web: www.besthomeservice.hu

Miért válasza a BEST-HOME SERVICE-t a takarítási és kivitelezési munkáinak elvégzésére?

MEGBIZHATÓSÁG – Az egyik legfontosabb dolog, ha beengednek valakit a lakásukba, vagy az irodahelységbe. Ez mindig bizalom kérdése, és cégünk abszolút rászolgált a bizalomra. Minden érték biztonságban van.

GARANCIA VÁLLALÁS – Cégünk munkáira garanciát vállal. Átvételkor bármilyen hiányosságot talál, azonnal külön költség nélkül pótoljuk.

FELELŐSSÉGBIZTÓSÍTÁS – Ha véletlenül a mi hibánkból kár keletkezik, akkor felelőségbiztosításunk fedezet a kár megtérítésére.

PONTOSSÁG – Nincs lemondott időpont, a munka mindig kész van kiváló minőségben a megbeszélt határidőre.

ÖSSZESZOKOTT CSAPAT – Évek óta együtt dolgozó csapattagok, aminek eredménye képen a munka gyorsan és precízen elkészül.

TÖBB ÉVES TAPASZTALAT – Cégünk csak olyan embereket alkalmaz, akiknek már több éves tapasztalata van, így minden felmerülő problémát meg tud oldani. Nemtudásból adódó kár okozás KIZÁRT.

KOMPLETT SZOLGÁLTATÁS NYUJTÁSA – A burkolási, vagy egyéb kivitelezési munka végeztével, takarítási szolgáltatást is tudunk nyújtani, hisz elkerülhetetlen, hogy a lakás többi része is poros, esetenként piszkos legyen. Hogy gyorsan helyreállhasson a tisztaság, ebben tudunk segíteni. Természetesen nem csak takarítással, hanem ablakpucolással is.

Web: www.besthomeservice.hu

Nyelvtudás

Magyar

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

  • Terület

    Gödöllő

  • Telefon

    +36 20 270 ** ** Tovább

  • Weboldal

    Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

  • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
  • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
  • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek