Szenasi Ramona

Magánszemély
  • Szolgáltatások
  • Magamról
  • Kapcsolat

Magamról

A megnyíló figyelemre méltó lehetőségek ellenére sok vállalat számára nehéz a növekedés. Neked szükséged van valamire, ami versenyelőnyt biztosít. Helló, Ramóna vagyok. Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezem több féle iparágban és különböző nagyságú cégekkel dolgoztam már együtt. 2016 kezdtem el feltérképezni a nemzetközi viszonylatokat, így a jelenlegi ügyfélköröm 90%-ban angolul beszél. Szeretek a Közel Keleten élni, jelenleg Isztambulban tartózkodom. Ha itt nem tudsz elérni, akkor keress meg a 7needs (pont) com weboldalon található online chat felületén - üzleti nyitvatartás szerint minél előbb jelentkezünk. Üzleti stratégiára irányuló szakértői tapasztalataim az értékesítésre és marketingre összpontosítanak, hogy az ügyfeleink minél magasabb színvonalú szolgáltatást tudjanak nyújtani a magasabb bevétel reményében. Különféle stratégiákat ajánlok. Használd ki az emberi szociális viselkedéssel és pszichológiával kapcsolatos tapasztalataimat, amelyek relevánsak céljaid szempontjából, ugyanis az üzletkötés emberekkel kapcsolatos. Szabadalmaztatott stratégiám minimum kétszer nagyobb eladásokat ígér. Garantált értékesítési növekedés. Kezd el MOST!

A megnyíló figyelemre méltó lehetőségek ellenére sok vállalat számára nehéz a növekedés. Neked szükséged van valamire, ami versenyelőnyt biztosít.

Helló,

Ramóna vagyok.

Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezem több féle iparágban és különböző nagyságú cégekkel dolgoztam már együtt. 2016 kezdtem el feltérképezni a nemzetközi viszonylatokat, így a jelenlegi ügyfélköröm 90%-ban angolul beszél. Szeretek a Közel Keleten élni, jelenleg Isztambulban tartózkodom.

Ha itt nem tudsz elérni, akkor keress meg a 7needs (pont) com weboldalon található online chat felületén - üzleti nyitvatartás szerint minél előbb jelentkezünk. Üzleti stratégiára irányuló szakértői tapasztalataim az értékesítés re és marketing re összpontosítanak, hogy az ügyfeleink minél magasabb színvonalú szolgáltatást tudjanak nyújtani a magasabb bevétel

reményében. Különféle stratégiákat ajánlok.

Használd ki az emberi

szociális viselkedéssel és pszichológiával kapcsolatos tapasztalataimat, amelyek relevánsak céljaid szempontjából, ugyanis az üzletkötés emberekkel kapcsolatos. Szabadalmaztatott stratégiám minimum kétszer nagyobb eladások

at ígér.

Garantált értékesítési növekedés.

Kezd el MOST!

Nyelvtudás

Angol, Magyar

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

  • Terület

    34538, Esenyurt

  • Telefon

    +36 50 120 ** ** Tovább

  • Weboldal

    Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

  • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
  • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
  • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek