Medki Nikolett

Magánszemély
 • Szolgáltatások
 • Magamról
 • Értékelések
 • Kapcsolat

Magamról

Weboldalakat készítek - legyen szó céges bemutatkozó oldalról, Blog-ról vagy akár Webáruházról - magánszemélyeknek vagy vállalkozásoknak egyaránt. Az oldal tartalmát a megízó, későbbiekben adminisztrációs felületen igény szerint módosíthatja, bővítheti. Karbantartással és fejlesztéssel állok rendelkezésére az elkészülése után. Segítem az Online megjelenést a Közösségi felületeken, profilok elkészítésével, posztok és hirdetések kezelésével, továbbá a teljes Online arculat kialakításával, ehhez Grafikai elemek tervezésével. Munkám során a személyes kontakt nem szükséges, így az ország bármely szegletéből vállalok megbízást. A munkafolyamat során és utána is folyamatosan elérhető vagyok emailben vagy közösségi platformokon a gördülékeny munka és információcsere végett. Díjfizetés átutalással történik, Áfa-s számláimat emailben küldöm.

Weboldalakat készítek - legyen szó céges bemutatkozó oldalról, Blog-ról vagy akár Webáruházról - magánszemélyeknek vagy vállalkozásoknak egyaránt. Az oldal tartalmát a megízó, későbbiekben adminisztrációs felületen igény szerint módosíthatja, bővítheti. Karbantartással és fejlesztéssel állok rendelkezésére az elkészülése után. Segítem az Online megjelenést a Közösségi felületeken, profilok elkészítésével, posztok és hirdetések kezelésével, továbbá a teljes Online arculat kialakításával, ehhez Grafikai elemek tervezésével.

Munkám során a személyes kontakt nem szükséges, így az ország bármely szegletéből vállalok megbízást. A munkafolyamat során és utána is folyamatosan elérhető vagyok emailben vagy közösségi platformokon a gördülékeny munka és információcsere végett. Díjfizetés átutalással történik, Áfa-s számláimat emailben küldöm.

Nyelvtudás

Angol, Magyar

Átlagos értékelés

Az ügyfelek nagyra értékelték a szakember udvariasságát, pontosságát és hozzáállását.
5.0
(1 értékelést)
5
4
3
2
1
Udvariasság:
Pontosság:
Hozzáállás:

Kategória szerinti vélemények

Enikő

5 hónapja

A hölgy nagyon segítőkész volt, teljesen meg voltam vele elégedve. A megbeszélt összeghez is tartotta magát. Ajánlom!

0
0

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

 • Terület

  3441, Mezőkeresztes

 • Telefon

  +36 30 746 ** ** Tovább

 • Weboldal

  Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

 • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
 • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
 • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek