Steurer Roland

Magánszemély
  • Szolgáltatások
  • Magamról
  • Értékelések
  • Kapcsolat

Magamról

Steurer Roland vagyok szabadúszó webdesigner. Több, mint 6 éves grafikai tervezői és weboldalkészítési tapasztalattal rendelkezem. Tekintsd meg szolgáltatásaimat, melyeket teljesen egyedi elképzelés vagy projekt keretén belül kínálok. Weboldalkeszítés, logótervezés, kiadványszerkesztés, szórólap/molinó/plakát tervezés, weblap grafikai tartalmak megszerkesztése, esküvői meghívók tervezése/kivitelezése. https://sr-design.hu https://www.facebook.com/SRdesign.hu

Steurer Roland vagyok szabadúszó webdesigner. Több, mint 6 éves grafikai tervezői és weboldalkészítési tapasztalattal rendelkezem. Tekintsd meg szolgáltatásaimat, melyeket teljesen egyedi elképzelés vagy projekt keretén belül kínálok.

Weboldalkeszítés, logótervezés, kiadványszerkesztés, szórólap/molinó/plakát tervezés, weblap grafikai tartalmak megszerkesztése, esküvői meghívók tervezése/kivitelezése.

https://www.facebook.com/SRdesign.hu

Nyelvtudás

Német, Angol

Átlagos értékelés

Az ügyfelek nagyra értékelték a szakember udvariasságát, pontosságát és hozzáállását.
5.0
(2 értékelés)
5
4
3
2
1
Udvariasság:
Pontosság:
Hozzáállás:

Kategória szerinti vélemények

András

2 éve

Kiváló volt Rolanddal a munka! Gyorsan válaszolt, minden módosítást megcsinált, ahogy és amint kértem, illetve kreatívan megtervezte a logómat. Ajánlom mindenkinek, aki gyors és pontos munkát vár el!

0
0
Roland válaszolta

2 éve

Andrással való együttműködés zökkenőmentesen zajlott, rövid idő alatt rendelkezésemre állt az egyeztetések kapcsán. Korrekt, udvarias megbízót ismertem meg a személyében, akivel öröm volt együtt dolgozni.
András

2 éve

Rolanddal egy élmény volt együtt dolgozni! A kommunikáció mind írásban, mind telefonon keresztül könnyen zajlott, a megbeszélt határidőnél jelentősen hamarabb végzett a feladattal. Emellett a kinyomtatt névjegykártyákat (ez volt a feladat) elhozta az irodánkhoz, ezzel is segítve és gyorsítva a folyamatot. Szuper szakember!

0
0
Roland válaszolta

2 éve

A megrendelő személyében egy végtelenül korrekt embert ismertem meg. A teljesítés rendben lezajlott, az átadáskor nagyon rugalmas es készséges volt.

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

  • Terület

    2230, Gyömrő

  • Telefon

    +36 20 538 ** ** Tovább

  • Weboldal

    Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

  • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
  • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
  • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek