Pintér Vivien

Magánszemély
 • Szolgáltatások
 • Magamról
 • Kapcsolat

Magamról

Részmunkaidős, illetve alkalmi munkát keresek. Egyetemi éveim előtt állok, és tapasztalatszerzés céljából vállalnék bármilyen munkát, ami nem igényel különösebb szaktudást, de annál inkább egy felelősségteljes és tanulni vágyó személyt az elvégzéséhez a következő kategóriákban: adminisztráció, rendezvényszervezés, korrepetálás. Tapasztalataim, készségeim: Microsoft Word, Excel és Power Point kezelése nem okoz gondot (ECDL bizonyítvánnyal rendelkezem), de más programok használatát is könnyen megtanulom. Polgármesteri hivatalban diákmunkaként láttam el adminisztrációs feladatot, amit gyorsan és precízen végeztem el. Később a rendezvényszervezésben szeretnék elhelyezkedni, így ezzel kapcsolatos feladatok is érdekelnek. Kommunikatív és társasági személyiség vagyok, érdeklődöm a kulturális és zenei programok iránt. Dolgoztam színpadmenedzserként egy nyári fesztiválon az elmúlt két évben, ahol az előadókkal való kommunikálás és utazásuknak megszervezése volt a feladatom, valamint a helyszínen való útbaigazításuk. Jelenleg egy bár közösségi médiájának kezeléséért vagyok felelős. Szeretek gyerekekkel foglalkozni, így örömmel vállalnám általános iskolás diákok korrepetálását főképpen angolból, németből, matematikából, de akár más tantárgyakból is. Hónapokat töltöttem külföldön kisebb, nagyobb megszakításokkal, így angolul magabiztosan írok és beszélek szükség esetén. A német nyelvet alapszinten sikerült elsajátítanom, inkább írásban. Kérem, ha a fentiek ismeretében tud számomra megfelelő munkát, keressen bizalommal!

Részmunkaidős, illetve alkalmi munkát keresek. Egyetemi éveim előtt állok, és tapasztalatszerzés céljából vállalnék bármilyen munkát, ami nem igényel különösebb szaktudást, de annál inkább egy felelősségteljes és tanulni vágyó személyt az elvégzéséhez a következő kategóriákban: adminisztráció, rendezvényszervezés, korrepetálás.

Tapasztalataim, készségeim:

Microsoft Word, Excel és Power Point kezelése nem okoz gondot (ECDL bizonyítvánnyal rendelkezem), de más programok használatát is könnyen megtanulom.

Polgármesteri hivatalban diákmunkaként láttam el adminisztrációs feladatot, amit gyorsan és precízen végeztem el.

Később a rendezvényszervezésben szeretnék elhelyezkedni, így ezzel kapcsolatos feladatok is érdekelnek. Kommunikatív és társasági személyiség vagyok, érdeklődöm a kulturális és zenei programok iránt. Dolgoztam színpadmenedzserként egy nyári fesztiválon az elmúlt két évben, ahol az előadókkal való kommunikálás és utazásuknak megszervezése volt a feladatom, valamint a helyszínen való útbaigazításuk. Jelenleg egy bár közösségi médiájának kezeléséért vagyok felelős.

Szeretek gyerekekkel foglalkozni, így örömmel vállalnám általános iskolás diákok korrepetálását főképpen angolból, németből, matematikából, de akár más tantárgyakból is.

Hónapokat töltöttem külföldön kisebb, nagyobb megszakításokkal, így angolul magabiztosan írok és beszélek szükség esetén. A német nyelvet alapszinten sikerült elsajátítanom, inkább írásban.

Kérem, ha a fentiek ismeretében tud számomra megfelelő munkát, keressen bizalommal!

Nyelvtudás

Német, Angol

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

 • Terület

  1013, Budapest

 • Telefon

  +36 30 830 ** ** Tovább

 • Weboldal

  Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

 • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
 • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
 • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek