Győrfi Orsolya

Magánszemély
 • Szolgáltatások
 • Magamról
 • Kapcsolat

Magamról

A 2019-es évben kezdtem el hivatalosan is a takarítással foglalkozni, de valójában, a szüleim és a nagyszüleimnek köszönhetően, már fiatalabb koromban is szinte napi szinten takarítottam otthon, családtagoknál. A tavalyi évben azonban – mellékállásban elkezdtem ténylegesen is a takarító szakmában dolgozni. Igen, hiszem, hogy ez egy szakma. Szükség van hozzá kitartásra, profizmusra és hihetetlen mértékű precizitásra. Az idei év elején döntöttem el végleg, hogy felhagyok eredeti szakmámmal és a takarításnak szentelem magam, mint egyéni vállalkozó. Azóta pedig számtalan elégedett ügyfelem van, folyamatosan hívnak kisebb irodák, üzletek és lakások/házak rendszeres, nagy- és fertőtlenítő takarítására. A takarítás mellett a nyáron és ősszel szívesen besegítek a kertészkedésben is. Fűnyírásban, lombszedésben, locsolásban és apróbb ültetési feladatokat is szívesen végzek. A takarítás mellett szívesen vállalok egyéb más, könnyen, szaktudás nélkül elvégezhető feladatokat, illetve szállítást is (8 éves balesetmentes vezetés és saját autó)! Mindezek mellett - diplomásként, vállalok: - Virtuális asszisztensi feladatokat, - Szövegszerkesztést, szövegírást, - Fordítást angol nyelvről magyar nyelvre, - Egyéb ad-hoc jellegű feladatokat.

A 2019-es évben kezdtem el hivatalosan is a takarítással foglalkozni, de valójában, a szüleim és a nagyszüleimnek köszönhetően, már fiatalabb koromban is szinte napi szinten takarítottam otthon, családtagoknál. A tavalyi évben azonban – mellékállásban elkezdtem ténylegesen is a takarító szakmában dolgozni. Igen, hiszem, hogy ez egy szakma. Szükség van hozzá kitartásra, profizmusra és hihetetlen mértékű precizitásra.

Az idei év elején döntöttem el végleg, hogy felhagyok eredeti szakmámmal és a takarításnak szentelem magam, mint egyéni vállalkozó. Azóta pedig számtalan elégedett ügyfelem van, folyamatosan hívnak kisebb irodák, üzletek és lakások/házak rendszeres, nagy- és fertőtlenítő takarítására. A takarítás mellett a nyáron és ősszel szívesen besegítek a kertészkedésben is. Fűnyírásban, lombszedésben, locsolásban és apróbb ültetési feladatokat is szívesen végzek.

A takarítás mellett szívesen vállalok egyéb más, könnyen, szaktudás nélkül elvégezhető feladatokat, illetve szállítást is (8 éves balesetmentes vezetés és saját autó)!

Mindezek mellett - diplomásként, vállalok:

- Virtuális asszisztensi feladatokat,

- Szövegszerkesztést, szövegírást,

- Fordítást angol nyelvről magyar nyelvre,

- Egyéb ad-hoc jellegű feladatokat.

Nyelvtudás

Angol

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

 • Terület

  1013, Budapest

 • Telefon

  +36 30 399 ** ** Tovább

 • Weboldal

  Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

 • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
 • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
 • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek