Bakos István

Magánszemély
 • Szolgáltatások
 • Magamról
 • Kapcsolat

Magamról

Kezdetben kábeltévét szereltem. Abból kerestem az első kis pénzeimet. Mindenféle hálózatot meg tudtam csinálni max. 2óra alatt. Nem nehéz kitalálni, hogy villanyt is szakszerűen tudok szerelni. Természetesen meghagyom a mestereknek, de az is igaz, hogy technikus végzettségem is van. Gyakran váltok szakmát, így elkezdtem az építőiparban tevékenykedni. És ma már szinte nincs olyan munka ezen a téren, amit ne tudnék nagyon gyorsan és nagyon pontosan megcsinálni. Szakszerűen, anyagtakarékosan, és mindig csak a munkának megfelelő anyagokkal dolgozom. Mindegy, hogy a tetőt csinálom, vagy dryvitolok. Kinti vagy benti munka vár rám, teljesen mindegy. Egy vállalkozás áll mögöttem, és természetesen be vagyok jelentve, és számlát is tud adni ez a vállalkozás. Minden teljesen hivatalosan megy. Saját szerszámaim vannak, és az egyszemélyes csapatomat tetszésem szerint bővíthetem. Referenciafotót azért nem, mert senki lakását nem szoktam fényképezni. És nagyon sokszor régi házakban dolgozom. És félkész munkák nem is mutatnak jól. De azért mégis van néhány, hogy látszódjon, hogy ez valós tevékenység.

Kezdetben kábeltévét szereltem. Abból kerestem az első kis pénzeimet. Mindenféle hálózatot meg tudtam csinálni max. 2óra alatt. Nem nehéz kitalálni, hogy villanyt is szakszerűen tudok szerelni. Természetesen meghagyom a mestereknek, de az is igaz, hogy technikus végzettségem is van.

Gyakran váltok szakmát, így elkezdtem az építőiparban tevékenykedni. És ma már szinte nincs olyan munka ezen a téren, amit ne tudnék nagyon gyorsan és nagyon pontosan megcsinálni. Szakszerűen, anyagtakarékosan, és mindig csak a munkának megfelelő anyagokkal dolgozom. Mindegy, hogy a tetőt csinálom, vagy dryvitolok. Kinti vagy benti munka vár rám, teljesen mindegy.

Egy vállalkozás áll mögöttem, és természetesen be vagyok jelentve, és számlát is tud adni ez a vállalkozás. Minden teljesen hivatalosan megy. Saját szerszámaim vannak, és az egyszemélyes csapatomat tetszésem szerint bővíthetem. Referenciafotót azért nem, mert senki lakását nem szoktam fényképezni. És nagyon sokszor régi házakban dolgozom. És félkész munkák nem is mutatnak jól. De azért mégis van néhány, hogy látszódjon, hogy ez valós tevékenység.

Nyelvtudás

Angol

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

 • Terület

  3153, Dorogháza

 • Telefon

  +36 30 723 ** ** Tovább

 • Weboldal

  Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

 • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
 • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
 • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek