Nagy Kitti

Magánszemély
 • Szolgáltatások
 • Magamról
 • Kapcsolat

Magamról

4 éve foglalkozunk, és dolgozunk folyamatosan takaritasban. A Magyar Postánal kezdtük, hetvegi nagytakarítasokkal, ami azóta is fenn áll. Jánosik és Társa Kftnél olyan munkákból szereztünk tapasztalatokat mint, irodáházak napi és nagytakarítása, gyógyszer gyárak, gépházak külső és belső takarítása, építkezés utáni durva és pipere takarítás, csarnokok takarítása. Az utóbbi, a most épülő Csepeli birkózó csarnok teljes durva, és pipere takarítását mi végeztük átadásig. Ezek álltal szereztünk sok tapasztalatot ablakok tisztításában, külső felületek, külső padlózat, illetve, korlátok tisztításában, magasozasban.Továbbá kárpit és szőnyeg tisztításban. Jelenleg 8-10 fő áll rendelkezésünkre egy jól össze szokott csapat! Férfiak is vannak a csapatban jelenleg 2 fő, viszont ez bővíthető. Egy fiatalos csapatról van szó, mindenki rendelkezik erkölcsi bizonyítvánnyal! Saját autóval, illetve kézi szerszámokkal, létrákkal rendelkezünk.

4 éve foglalkozunk, és dolgozunk folyamatosan takaritasban. A Magyar Postánal kezdtük, hetvegi nagytakarítasokkal, ami azóta is fenn áll.

Jánosik és Társa Kftnél olyan munkákból szereztünk tapasztalatokat mint, irodáházak napi és nagytakarítása, gyógyszer gyárak, gépházak külső és belső takarítása, építkezés utáni durva és pipere takarítás, csarnokok takarítása. Az utóbbi, a most épülő Csepeli birkózó csarnok teljes durva, és pipere takarítását mi végeztük átadásig.

Ezek álltal szereztünk sok tapasztalatot ablakok tisztításában, külső felületek, külső padlózat, illetve, korlátok tisztításában, magasozasban.Továbbá kárpit és szőnyeg tisztításban.

Jelenleg 8-10 fő áll rendelkezésünkre egy jól össze szokott csapat!

Férfiak is vannak a csapatban jelenleg 2 fő, viszont ez bővíthető. Egy fiatalos csapatról van szó, mindenki rendelkezik erkölcsi bizonyítvánnyal!

Saját autóval, illetve kézi szerszámokkal, létrákkal rendelkezünk.

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

 • Terület

  5126, Jászfényszaru

 • Telefon

  +36 30 726 ** ** Tovább

 • Weboldal

  Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

 • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
 • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
 • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek