Polgár Gergely

Magánszemély
  • Szolgáltatások
  • Magamról
  • Kapcsolat

Magamról

Üdvözlöm! Alapvető képzettségem szerint épületgépészettel és erős/gyenge áramú hálózatok kivitelezésével foglalkozok. Az elmúlt évek munkái során számos tisztességes, jó szakemberrel találkoztam és mivel az igény megvolt rá ezen szakemberek közreműködésével Generálkivitelezésbe fogtam. Korábban 7 évet dolgoztam fejlesztőmérnökként multinacionális környezetben, így a projektek lemenedzselésére rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem. A legfontosabb a munkáink során az egyértelműség a megfelelő kommunikáció és a rugalmasság. Tudjuk, hogy sokan nem rendelkeznek építőipari tudással, ezért mindent alaposan átbeszélünk, munkáinkat aláírt szerződés és műszaki kiviteli tervek megléte mellett kezdjük csak el. Forduljon hozzánk bizalommal és tapasztalja meg az építőipar egy új megközelítését. Felújítás feszültségmentesen. Polgár Gergely Ügyvezető Okleveles gépészmérnök, szakképzett villanyszerelő

Üdvözlöm!

Alapvető képzettségem szerint épületgépészettel és erős/gyenge áramú hálózatok kivitelezésével foglalkozok. Az elmúlt évek munkái során számos tisztességes, jó szakemberrel találkoztam és mivel az igény megvolt rá ezen szakemberek közreműködésével Generálkivitelezésbe fogtam. Korábban 7 évet dolgoztam fejlesztőmérnökként multinacionális környezetben, így a projektek lemenedzselésére rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem.

A legfontosabb a munkáink során az egyértelműség a megfelelő kommunikáció és a rugalmasság. Tudjuk, hogy sokan nem rendelkeznek építőipari tudással, ezért mindent alaposan átbeszélünk, munkáinkat aláírt szerződés és műszaki kiviteli tervek megléte mellett kezdjük csak el.

Forduljon hozzánk bizalommal és tapasztalja meg az építőipar egy új megközelítését. Felújítás feszültségmentesen.

Polgár Gergely

Ügyvezető

Okleveles gépészmérnök, szakképzett villanyszerelő

Nyelvtudás

Angol

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

  • Terület

    1104, Budapest

  • Telefon

    +36 20 455 ** ** Tovább

  • Weboldal

    Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

  • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
  • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
  • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek