Juhász Nikoletta

Magánszemély
  • Szolgáltatások
  • Magamról
  • Értékelések
  • Kapcsolat

Magamról

Külföldi tapasztalataink során eldöntöttük, hogy szeretnénk Magyarországon is professzionális szintre emelni a takarítás fogalmát, úgy, hogy mindeközben kíméljük és védjük környezetünket. Cégünk kizárólag ÖKO termékekkel dolgozik, illetve törekszünk a leginkább környezetbarát megoldásokat, lehetőségeket és technológiákat használni. Mivel napjainkban égető problémává vált a környezetszennyezés, így kiemelten fontosnak tartjuk, hogy csökkentsük az ökológiai lábnyomot, vegyszereinkkel ne szennyezzük a vizet, földet, valamint életterünket sem. NEM használunk feleslegesen eldobott papírtörlőket, hiszen minden kendőnk mosható, így sokáig fenntartható, ezáltal nullára csökkentettük a papírhasználatot is. Sajnos sok esetben találkozunk azzal a súlyos hibával, hogy a legtöbb takarítócég nem színkódok alapján dolgozik, így azzal a kendővel törli pl. az asztalokat, billentyűzeteket, melyet előtte WC tisztításra használt. Ez borzasztó látványt nyújt és rendkívül higiéniátlan ugye? Nálunk ilyen nem fordul elő, hiszen szigorúan színkódok alapján takarítunk, így a kijelölt színeket csak a kijelölt helyen lehet használni, valamint ellenőrizzük a helyes használatot. Szintén súlyos problémát szoktak véteni, amikor az erős, veszélyes vegyszereket nem megfelelő felületeken használják, így azok megmaródnak, elveszti fényességét, elhomályosodik, elszíneződik, stb. Szolgáltatásunk igénybevétele során nem kell aggódnia a takarított felületek miatt, hiszen minden termékünk környezetbarát, felületkímélő, gyakorlatilag annyira kíméletes, hogy nem minősül veszélyes vegyszernek. Garantáljuk, hogy csak prémium minőségű termékeket használunk, mi nem spórolunk a tisztítószerek mennyiségén és minőségén! További információért vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy emailben, kérje ingyenes felmérésünket, hiszen számunkra fontos a szimpátia és a megbízhatóság is, így meggyőződhet arról, hogy profi takarítócéget választott.

Külföldi tapasztalataink során eldöntöttük, hogy szeretnénk Magyarországon is professzionális szintre emelni a takarítás fogalmát, úgy, hogy mindeközben kíméljük és védjük környezetünket. Cégünk kizárólag ÖKO termékekkel dolgozik, illetve törekszünk a leginkább környezetbarát megoldásokat, lehetőségeket és technológiákat használni. Mivel napjainkban égető problémává vált a környezetszennyezés, így kiemelten fontosnak tartjuk, hogy csökkentsük az ökológiai lábnyomot, vegyszereinkkel ne szennyezzük a vizet, földet, valamint életterünket sem. NEM használunk feleslegesen eldobott papírtörlőket, hiszen minden kendőnk mosható, így sokáig fenntartható, ezáltal nullára csökkentettük a papírhasználatot is.

Sajnos sok esetben találkozunk azzal a súlyos hibával, hogy a legtöbb takarítócég nem színkódok alapján dolgozik, így azzal a kendővel törli pl. az asztalokat, billentyűzeteket, melyet előtte WC tisztításra használt. Ez borzasztó látványt nyújt és rendkívül higiéniátlan ugye? Nálunk ilyen nem fordul elő, hiszen szigorúan színkódok alapján takarítunk, így a kijelölt színeket csak a kijelölt helyen lehet használni, valamint ellenőrizzük a helyes használatot.

Szintén súlyos problémát szoktak véteni, amikor az erős, veszélyes vegyszereket nem megfelelő felületeken használják, így azok megmaródnak, elveszti fényességét, elhomályosodik, elszíneződik, stb. Szolgáltatásunk igénybevétele során nem kell aggódnia a takarított felületek miatt, hiszen minden termékünk környezetbarát, felületkímélő, gyakorlatilag annyira kíméletes, hogy nem minősül veszélyes vegyszernek. Garantáljuk, hogy csak prémium minőségű termékeket használunk, mi nem spórolunk a tisztítószerek mennyiségén és minőségén!

További információért vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy emailben, kérje ingyenes felmérésünket, hiszen számunkra fontos a szimpátia és a megbízhatóság is, így meggyőződhet arról, hogy profi takarítócéget választott.

Nyelvtudás

Angol, Magyar, Olasz, Holland

Átlagos értékelés

Az ügyfelek nagyra értékelték a szakember udvariasságát, pontosságát és hozzáállását.
5.0
(1 értékelést)
5
4
3
2
1
Udvariasság:
Pontosság:
Hozzáállás:

Kategória szerinti vélemények

Toldy Ferenc u.5.

egy éve

Minden a legnagyobb rendben volt, rugalmas - készséges, csak ajánlani tudom mindenkinek.

0
0
Nikoletta válaszolta

egy éve

Nagyon kedvesek, segítőkészek. Korrekt megrendelő, bárkinek ajánlanám őket. Köszönöm a lehetőséget!

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

  • Terület

    2745, Kőröstetétlen

  • Telefon

    +36 70 626 ** ** Tovább

  • Weboldal

    Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

  • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
  • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
  • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek