Szőke Szabolcs

Magánszemély
 • Szolgáltatások
 • Magamról
 • Kapcsolat
 • Ajánlások

Magamról

Üdvözlöm! Szőke Szabolcs vagyok, közel 5 éve,2015 óta foglalkozok lakás/ház felujitásal. Minden kivitelezési munkához saját szerszámmal illetve tapasztalatal rendelkezem,nem közvetitö vagyok,a munkáimat saját megbízható és munkájára igényes szakembereimel végzem együttesen. Minden megbízásról szerződést kötök és 24 hónap garanciát vállalok minden elvégzet munkámra. A megbízási díjat részletekben szoktam kérni minden elvégzet munka után,természetesen szerződésirás után ha teljes körű kivitelezést kíván végeztetni velünk az anyag költséget elöre kérem(rosz tapasztalat miatt). Minden lakás/ház felújítási gondot magamra vállalok. A távolság nekünk nem akadály,Magyarország minden pontjára elmegyünk és ez az árainkon nem mutatkozik meg,egységes fix árakal dolgozunk amik a munka végén szemiképpen nem nönek! A megbízás elnyerését követően a szakmai konzultáció és kiszállás díjtalan. Munkaidőben bármikor beszélhetünk az árakról és a munka részleteiről illetve a folyamatokról. Minden megnyert munkánkat rövid határidövel és a legjobb minöségben kivitelezzük! Köszönöm hogy elolvasta! Tisztelettel: Szöke Szabolcs

Üdvözlöm!

Szőke Szabolcs vagyok, közel 5 éve,2015 óta foglalkozok lakás/ház felujitásal.

Minden kivitelezési munkához saját szerszámmal illetve tapasztalatal rendelkezem,nem közvetitö vagyok,a munkáimat saját megbízható és munkájára igényes szakembereimel végzem együttesen.

Minden megbízásról szerződést kötök és 24 hónap garanciát vállalok minden elvégzet munkámra.

A megbízási díjat részletekben szoktam kérni minden elvégzet munka után,természetesen szerződésirás után ha teljes körű kivitelezést kíván végeztetni velünk az anyag költséget elöre kérem(rosz tapasztalat miatt).

Minden lakás/ház felújítási gondot magamra vállalok.

A távolság nekünk nem akadály,Magyarország minden pontjára elmegyünk és ez az árainkon nem mutatkozik meg,egységes fix árakal dolgozunk amik a munka végén szemiképpen nem nönek!

A megbízás elnyerését követően a szakmai konzultáció és kiszállás díjtalan.

Munkaidőben bármikor beszélhetünk az árakról és a munka részleteiről illetve a folyamatokról.

Minden megnyert munkánkat rövid határidövel és a legjobb minöségben kivitelezzük!

Köszönöm hogy elolvasta!

Tisztelettel:

Szöke Szabolcs

Nyelvtudás

Angol, Magyar

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

 • Terület

  5121, Jászjákóhalma

 • Telefon

  +36 70 345 ** ** Tovább

 • Weboldal

  Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

 • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
 • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
 • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek