Aranka

Magánszemély
 • Szolgáltatások
 • Magamról
 • Kapcsolat

Magamról

Baka Aranka, 45 éves, budapesti lakos vagyok és virtuális asszisztensként dolgozom. Virtuális asszisztensként magas szintű adminisztratív támogatást nyújtok, azoknak a vállalkozóknak, vállalkozásoknak, akiknek nincs irodájuk, nincs megfelelő számú adminisztratív segítőjük vagy kezdő vállalkozásként nincs anyagi fedezetük külön asszisztens foglalkoztatására. Manapság már nem szükséges a személyes jelenlét a legtöbb munka elvégzéséhez, hiszen ott van az Internet. A megbízó számos kommunikációs eszközön keresztül adhatja meg az instrukciókat. Virtuális asszisztensként nem alkalmazottként dolgozom, hanem saját vállalkozásom irányítom a saját irodámból. Saját magam adózok, fizetem a járulékokat, így a megbízót nem terhelik a munkáltatói kötelezettségek. Mivel a szükséges eszközöket is saját magam biztosítom, így a megbízó a szolgáltatással hozzájut egy komplett irodához, asszisztenshez anélkül, hogy alkalmazottat kelljen felvennie vagy irodát bérelnie. Nem tartozom semmilyen hivatalos szervhez, hálózati csoporthoz, teljesen függetlenül, kötetlen módon állok ügyfeleim rendelkezésére. Sok cégvezető ragaszkodik ahhoz, hogy a munkavállaló bent legyen nap mint nap egy irodában. Azonban a virtuális asszisztens alkalmazása olcsóbban jön ki, mintha bejelentett munkavállalóként alkalmaznánk. Mert a virtuális asszisztensnek az elvégzett munkáért kell fizetnie és nem az irodában töltött időért. A munkámat pontosan és precízen végzem, referenciával rendelkezem. Pénzügyi vezetőként, több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezem, és nagy gyakorlatot szereztem ezen a területen.

Baka Aranka, 45 éves, budapesti lakos vagyok és virtuális asszisztensként dolgozom.

Virtuális asszisztensként magas szintű adminisztratív támogatást nyújtok, azoknak a vállalkozóknak, vállalkozásoknak, akiknek nincs irodájuk, nincs megfelelő számú adminisztratív segítőjük vagy kezdő vállalkozásként nincs anyagi fedezetük külön asszisztens foglalkoztatására.

Manapság már nem szükséges a személyes jelenlét a legtöbb munka elvégzéséhez, hiszen ott van az Internet. A megbízó számos kommunikációs eszközön keresztül adhatja meg az instrukciókat.

Virtuális asszisztensként nem alkalmazottként dolgozom, hanem saját vállalkozásom irányítom a saját irodámból. Saját magam adózok, fizetem a járulékokat, így a megbízót nem terhelik a munkáltatói kötelezettségek. Mivel a szükséges eszközöket is saját magam biztosítom, így a megbízó a szolgáltatással hozzájut egy komplett irodához, asszisztenshez anélkül, hogy alkalmazottat kelljen felvennie vagy irodát bérelnie.

Nem tartozom semmilyen hivatalos szervhez, hálózati csoporthoz, teljesen függetlenül, kötetlen módon állok ügyfeleim rendelkezésére. Sok cégvezető ragaszkodik ahhoz, hogy a munkavállaló bent legyen nap mint nap egy irodában. Azonban a virtuális asszisztens alkalmazása olcsóbban jön ki, mintha bejelentett munkavállalóként alkalmaznánk. Mert a virtuális asszisztensnek az elvégzett munkáért kell fizetnie és nem az irodában töltött időért.

A munkámat pontosan és precízen végzem, referenciával rendelkezem.

Pénzügyi vezetőként, több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezem, és nagy gyakorlatot szereztem ezen a területen.

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

 • Terület

  1013, Budapest

 • Telefon

  +36 30 429 ** ** Tovább

 • Weboldal

  Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

 • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
 • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
 • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek