Pethőné Zsirka Gabriella

Magánszemély
 • Szolgáltatások
 • Magamról
 • Kapcsolat

Magamról

Nevem Gabi, jelenleg Zalaegerszegen élek, férjezett vagyok. Leginkább pénztárosként dolgoztam eddig, de kipróbáltam magam a vendéglátás területén is. Szeretem az igényes környezetet, ezért szívesen vállalok takarítást, rendrakást, ablaktisztítást, kisebb ház körüli munkákat. Precízen, lelkiismeretesen és alaposan dolgozom, örömet lelek ebben a munkában. Néhány évig dolgoztam recepciósként egy pesti panzióban, ahol a szobák takarításában is részt vettem. Örömmel vigyázok bármilyen korú gyermekre, két nagy fiam mellett bőséges tapasztalatot szereztem a gyermeknevelés terén; alkalmilag bébi szitterkedtem is néhányszor. Rendelkezem alapfokú román nyelvtudással, és bár nem tudok igazán beszélni, de alapszinten elboldogulok az angol nyelvvel is. 20 éve van B kategóriás jogosítványom, napi szinten használom a gépkocsimat. Tudok 10 ujjal, "vakon" gépelni, és valamennyire értek a szövegszerkesztéshez is. Vállalok akár "futárkodást", olyan feladatokat, amelyek elintézéséhez gépkocsi szükséges.

Nevem Gabi, jelenleg Zalaegerszegen élek, férjezett vagyok. Leginkább pénztárosként dolgoztam eddig, de kipróbáltam magam a vendéglátás területén is. Szeretem az igényes környezetet, ezért szívesen vállalok takarítást, rendrakást, ablaktisztítást, kisebb ház körüli munkákat. Precízen, lelkiismeretesen és alaposan dolgozom, örömet lelek ebben a munkában.

Néhány évig dolgoztam recepciósként egy pesti panzióban, ahol a szobák takarításában is részt vettem.

Örömmel vigyázok bármilyen korú gyermekre, két nagy fiam mellett bőséges tapasztalatot szereztem a gyermeknevelés terén; alkalmilag bébi szitterkedtem is néhányszor.

Rendelkezem alapfokú román nyelvtudással, és bár nem tudok igazán beszélni, de alapszinten elboldogulok az angol nyelvvel is.

20 éve van B kategóriás jogosítványom, napi szinten használom a gépkocsimat. Tudok 10 ujjal, "vakon" gépelni, és valamennyire értek a szövegszerkesztéshez is.

Vállalok akár "futárkodást", olyan feladatokat, amelyek elintézéséhez gépkocsi szükséges.

Nyelvtudás

Magyar, Román

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

 • Terület

  1013, Budapest

 • Telefon

  +36 30 179 ** ** Tovább

 • Weboldal

  Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

 • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
 • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
 • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek