Füszfás Levente

Magánszemély
 • Szolgáltatások
 • Magamról
 • Értékelések
 • Kapcsolat

Magamról

Biológia - testnevelés tanárnak tanulok, így a futárkodás nagyon jól illik a képbe. Számomra a legfontosabb, hogy gyorsan és biztonságosan érkezzen meg a csomag. Emellett szívesen gyakorlom a tanítást is elsősorban gimnáziumi tanulókkal, vagy szívesen segítek az eddigi edzéselmélet tudásommal mindenkinek aki erősödni szeretne.

Biológia - testnevelés tanárnak tanulok, így a futárkodás nagyon jól illik a képbe. Számomra a legfontosabb, hogy gyorsan és biztonságosan érkezzen meg a csomag.

Emellett szívesen gyakorlom a tanítást is elsősorban gimnáziumi tanulókkal, vagy szívesen segítek az eddigi edzéselmélet tudásommal mindenkinek aki erősödni szeretne.

Nyelvtudás

Német, Angol, Magyar

Átlagos értékelés

Az ügyfelek nagyra értékelték a szakember udvariasságát, pontosságát és hozzáállását.
5.0
(3 értékelés)
5
4
3
2
1
Udvariasság:
Pontosság:
Hozzáállás:

Kategória szerinti vélemények

Biciklis futár (2)
Expressz futár (1)
Minden (3)
Ádám

3 éve

Levente bátor, megbízható és precíz futár! Nagyon gyorsan reagált, a megbeszéltek szerint Nyugatiba szállította nekem a sast. Ajánlom a futárt akár ilyen extrém feladatokra.

0
0
Levente válaszolta

3 éve

Ádám pontos és kedves megrendelő. A madarat biztonságosan, ketrecben adta át nekem, ami számomra egyfajta megkönnyebülés volt, hisz nem kellett aggódnóm, hogy esetleg elrepül. Szívesen dolgoztam neki.
Roman

3 éve

A megbeszéltek szerint érkezett, segítőkész volt és nagyon udvarias.Nem kért plusz pénzt, azon felül, amiben megállapodtunk. A legjobb útvonalat választotta.

0
0
Levente válaszolta

3 éve

Erősségek: - pontosság (megbeszélt időpontban kezdtünk) - hatékonyság (a költözés nagyon kedvező időkeret alatt lezajlott) - korrektség (annyit és úgy fizettünk, ahogy előre leegyeztettük). Gyengeségek: ilyen nem derült ki.
 Lajos

4 éve

Levente nemcsak precíz, de kedves, jó fej futár is. 100%-ban megbízható. Gyakorlatilag nem telt el két óra, és már jelentkezett is. Pár órán belül célba is jutott a csomagunk, hogy feladtuk a hirdetést. Gyorsan átért a küldeménnyel, amit rábíztunk, mindenkinek ajánlom!

0
0
Levente válaszolta

4 éve

Korrekt, udvarias ember. A megrendelést egyértelműen leírta, zökkenőmentesen ment minden.

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

 • Terület

  Pécs

 • Telefon

  +36 30 398 ** ** Tovább

 • Weboldal

  Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

 • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
 • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
 • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek