Tóth Krisztián

Magánszemély
  • Szolgáltatások
  • Magamról
  • Értékelések
  • Kapcsolat

Magamról

Kedves Látogató, Örülök hogy időt szánsz a profilom elolvasásra, Tóth Krisztán vagyok a Snartpress Kreatív CEO-ja. Csapatunk több mint 8 éve foglalkozik az online világban felhasználható eszközökkel, amelyek segítségével igyekszünk biztosítani a Te és többi hozzád hasonló vállalkozásokat kiemelni a szürke hétköznapokból. Sikereinket mi sem bizonyítja, hogy 4 alaklommal nyertük el az Év Honlapja díjat és sok egyéb rangos elismerés közepette még az Origo is ki elemezte kereső optimalizálási tehetségünket, amit a következő linken el is tudsz érni: https://www.origo.hu/itthon/20220801-hogyan-lehetneka-versenytarsaid-a-legjobb-szovetsegeseid-egeszsegugyi-seo-kutatas.html Célunk a vállalkozásod támogatása és megértése hogy minél jobban ki tudjuk hozni a maximumot. Velünk nem egy tipikus ügynökségre találsz, akinek a célja hogy minél jobban lehúzzon és a zsebre tett pénzzel fütyörészve elvándoroljon, hanem Bennünk egy olyan partnerre találsz akire folyamatosan számíthatsz a heti 7 napból akár nap 24 órájában. Ajánlataink folyamatosan követik a piaci trendeket, amelyekkel nyugodt szívvel tudsz azonosulni. Tevékenységünk: Weboldal készítés, Grafikai tervezés, Online marketing, Kereső optimalizálás, Software fejlesztés és IT üzemeltetés (Weboldalak és Softwarek egyaránt) Keress bennünket bizalommal vagy már akár kérd egyből ingyenes ajánlatunkat. https://snartpress.hu/

Kedves Látogató,

Örülök hogy időt szánsz a profilom elolvasásra, Tóth Krisztán vagyok a Snartpress Kreatív CEO-ja.

Csapatunk több mint 8 éve foglalkozik az online világban felhasználható eszközökkel, amelyek segítségével igyekszünk biztosítani a Te és többi hozzád hasonló vállalkozásokat kiemelni a szürke hétköznapokból. Sikereinket mi sem bizonyítja, hogy 4 alaklommal nyertük el az Év Honlapja díjat és sok egyéb rangos elismerés közepette még az Origo is ki elemezte kereső optimalizálási tehetségünket, amit a következő linken el is tudsz érni:

Célunk a vállalkozásod támogatása és megértése hogy minél jobban ki tudjuk hozni a maximumot. Velünk nem egy tipikus ügynökségre találsz, akinek a célja hogy minél jobban lehúzzon és a zsebre tett pénzzel fütyörészve elvándoroljon, hanem Bennünk egy olyan partnerre találsz akire folyamatosan számíthatsz a heti 7 napból akár nap 24 órájában.

Ajánlataink folyamatosan követik a piaci trendeket, amelyekkel nyugodt szívvel tudsz azonosulni.

Tevékenységünk

: Weboldal készítés, Grafikai tervezés, Online marketing, Kereső optimalizálás, Software fejlesztés és IT üzemeltetés (Weboldalak és Softwarek egyaránt)

Keress bennünket bizalommal vagy már akár kérd egyből ingyenes ajánlatunkat.

Nyelvtudás

Angol, Magyar

Átlagos értékelés

Az ügyfelek nagyra értékelték a szakember udvariasságát, pontosságát és hozzáállását.
5.0
(1 értékelést)
5
4
3
2
1
Udvariasság:
Pontosság:
Hozzáállás:

Kategória szerinti vélemények

Eszter

egy éve

Elképzeléseimet tökéletesen megvalósította. Elégedett vagyok a munkájával.

0
0
Krisztián válaszolta

egy éve

Egy nagyon kreatív feladaton vagyunk túl, bár a technika egy kicsit közbeszólt, de végül sikeresen célba jutott az anyag.

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

  • Terület

    4554, Nyírtét

  • Telefon

    +36 20 419 ** ** Tovább

  • Weboldal

    Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

  • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
  • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
  • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek