Üdvözlöm, Eleonóra vagyok!

Eleonóra
Offline
44 éves
Teljesítettem 2 feladatot, Létrehoztam 3 feladatot
Nyelvtudás: Német, Angol, Magyar, Orosz, Szlovák
Átlagos óradíja
3 000 Ft
81 profilmegtekintés, A Qjob.hu-n regisztrált: 2022 október 04
№ 64552
Azonosításra alkalmas okmány
ellenőrzött
E-mail
ellenőrzött
Telefonszám
ellenőrzött
Facebook
hozzárendelt
Google
hozzárendelt

Bemutatkozás

Király Eleonóra vagyok, 44 éves magyar-történelem szakos tanár. Cikkek, könyvek, szakkönyvek, novellák, esszék, blogbejegyzések, hírdetések helyesírás ellenőrzését, továbbá történelmi, kulturális kutatási tevékenység végzését, szövegek begépelését, javítását vállalom rövid határidővel. Előre egyeztetett időpontban.

A következő kategóriákban vállal feladatot

Virtuális asszisztens
Virtuális asszisztens (8)
76. helyezés a kategórián belül
Teljesített 2 feladat
Szövegírás, szövegszerkesztés
69. helyezés / 
Teljesített 2 feladat
Internetes kutatás, adatgyűjtés
Teljesített 0 feladat
Irodai munka (Excel, Word stb.)
Teljesített 0 feladat
Prezentáció készítése
Teljesített 0 feladat
Hirdetésfeladás
Teljesített 0 feladat
Online marketing, keresőoptimalizálás, Facebook, Instagram
Teljesített 0 feladat
Telemarketing
Teljesített 0 feladat
Egyéb
Teljesített 0 feladat

Referenciák

A szakember nem töltött fel egyetlen képet sem a referenciáihoz.

Értékelés

Értékelés átlaga: 5
Udvariasság: 5
Pontosság: 5
Hozzáállás: 5

A megrendelő komoly analitikai kémiai szaktudasrol tett tanubizonysagot a téma kiválasztásával, ezek a nagymüszeres modszerek kepezik az alapját a vizsgálólaborokban. A környezet (viz, talaj, levrgo szallo por, az élelmiszer es takarmany) a gyogyszerek es gyogyhatasu készitmények, az energiahordozok (kőolaj, szèn), a termalvizek, az ásvanyok stb szervetlen, ill szerves nyomszennyezoinek ma már klasszikusnak szamito rutin vizsgalati modszerei nagyon fontos es jol kidolgozott eljarasok a laborokban, mindenutt a vilagon

Értékelések átlaga: 5
Udvariasság
Pontosság
Hozzáállás
2022 október 27

A magyaroszági ivóvizek arzén-szennyezettsége 1981 óta ismert. Az akkori Országos Közegészségügyi Intézet vizhigiénés osztályának munkatársa fedezte fel egy tudományos kutatási program keretében. Munkája alapján rövid időn belül kiderült, hogy az Alföld jelentős kiterjedésű területén sok száz vízmű (a védett "artézi" kutakra telepített vizműkutak érintettek a geológiai eredetű szennyeződés miatt. Több mint 1000 emberi hajminta vizsgálata kimutatta, hogy az ivóvíz arzén-tartalma - különösen a csecsemők hajában - jelentős mértékben feldúsul a kontolcsoporthoz képest.Az arzén hosszútávú (long-term) egészségügyi kockázata abban rejlik, hogy a szerv ezből nem távozik el, hanem a hámképletekben (pl. bőr, szőr, köröm, stb) feldúsulva rákos megbetegededést is okozhat. A megrendelő komoly szintű ismereteire utal, hogy ezt a sajátosan magyar vonatkozású ivóviz-problémát ismeri és véleményt kért róla.

Értékelések átlaga: 5
Udvariasság
Pontosság
Hozzáállás
2022 október 13

A szakember rendkivül preciz ismeretekkel rendelkezik a környezetgazdálkodási agrármérnök környezetvédelmi feladataival kapcsolatosan. Kimerítő és nagyon alapos összefoglalót írt a témában, amelynek különös jelentősége van az agrárszektor és a környezetvédelem együttműködése terén. A műtrágyák használata komoly környezetszennyező hatást okoz, elsősorban a vízek és a talaj szennyezése miatt. A két szektor működése sok tekintetben egymást keresztező hatást fejt ki, aminek az összehangolása éppen a környezetgazdálkodási agrármérnök legfontosabb feladata. A szakember a feladatot kiválóan és határidőre teljesítette.

Értékelések átlaga: 5
Udvariasság
Pontosság
Hozzáállás
2022 október 13

Egy kevéssé ismert dél-budapesti városrész - Albertfalva - megerdemli, hogy ismertetőt irjunk a történetéről, látnivalóiról, kulonos tekintettel a remdkivül pezsgő közössegi életet élő Szent Mihály plebaniaról. A megbizo jo érzékkel tapintott ra arra, hogy az egyébként csak a szűk lokalpatrióták altal ismert tortenelmi tènyek es a mai rohano vilagban is csondes elvonulast biztosito Szent Mihaly templomrol is megosszunk friss felvételeket.

Értékelések átlaga: 5
Udvariasság
Pontosság
Hozzáállás
2022 október 07

Eleonóra a munkat a kituzott kezdesi idoponttol szamitott másfél ora alatt kivalóan teljesitette, sok olyan személyes jellegű informacioval, ami joggan keltheti fel az orszagjarok érdeklődését Kisvarda es tersege turisztikai nevezetességeinek meglatogatasára, akkor is, ha ez térség nem tartozik Magyarorszag fő turisztikai celpontjai kőzé. Leirasa alapjan szivesen ajanlom a “bakancslistára” a Rétköz felvételét is.

Értékelések átlaga: 5
Udvariasság
Pontosság
Hozzáállás
2022 október 05