Farkas László

Magánszemély
 • Szolgáltatások
 • Magamról
 • Kapcsolat

Magamról

A diákévek (Vendéglátóipari főiskola) után gőzerővel nekifogtam álmaim megvalósításához, és zenész lettem. Spanyolországba kerültem, ahol 21 évet töltöttem a legnagyobb spanyol produkciós irodánál (www.romantic.es). Itt lettem később zenei producer, és megtanultam mi kell egy jó színpadi produkcióhoz a zenélésen kívül. Egyik kihívás jött a másik után: audió anyagok, videós anyagok vágása, weboldal készítés, plakátkészítés, prezentációk készítése, jelmez, és díszlettervezés, hang-, és fénytechnikai rendszerek kezelése, stúdiómunkák, klipkészítés, fotózás. Ezeket a kreativitást igénylő, színpadon kívüli munkákat legalább annyira szerettem, mint a színpadon állni. Természetesen megtanultam spanyolul, illetve angolból tökéletesítettem a főiskolán megszerzett felsőfokú tudásom, mivel munkám nagy része a színpadon az angol közönség előtti műsorvezetésből állt. 2010-ben alapítottam üzlettársammal egy jelenleg is működő produkciós irodát Magyarországon (www.maestromusic.hu), melynek fő profilja a spanyol partneriroda munkájának segítése. Természetesen a produkciók megfelelő prezentálása (weboldalon, plakátokon, videóklippekben) mindig alapvető feladat, így több munkájára extrán igényes grafikussal, webmesterrel, videóssal állunk kapcsolatban, akiket évek alatt választottunk ki. Ez a csapat az Ön rendelkezésére is áll.

A diákévek (Vendéglátóipari főiskola) után gőzerővel nekifogtam álmaim megvalósításához, és zenész lettem. Spanyolországba kerültem, ahol 21 évet töltöttem a legnagyobb spanyol produkciós irodánál (www.romantic.es). Itt lettem később zenei producer, és megtanultam mi kell egy jó színpadi produkcióhoz a zenélésen kívül. Egyik kihívás jött a másik után: audió anyagok, videós anyagok vágása, weboldal készítés, plakátkészítés, prezentációk készítése, jelmez, és díszlettervezés, hang-, és fénytechnikai rendszerek kezelése, stúdiómunkák, klipkészítés, fotózás.

Ezeket a kreativitást igénylő, színpadon kívüli munkákat legalább annyira szerettem, mint a színpadon állni. Természetesen megtanultam spanyolul, illetve angolból tökéletesítettem a főiskolán megszerzett felsőfokú tudásom, mivel munkám nagy része a színpadon az angol közönség előtti műsorvezetésből állt.

2010-ben alapítottam üzlettársammal egy jelenleg is működő produkciós irodát Magyarországon (www.maestromusic.hu), melynek fő profilja a spanyol partneriroda munkájának segítése. Természetesen a produkciók megfelelő prezentálása (weboldalon, plakátokon, videóklippekben) mindig alapvető feladat, így több munkájára extrán igényes grafikussal, webmesterrel, videóssal állunk kapcsolatban, akiket évek alatt választottunk ki. Ez a csapat az Ön rendelkezésére is áll.

Nyelvtudás

Angol, Spanyol, Magyar

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

 • Terület

  1013, Budapest

 • Telefon

  +36 20 311 ** ** Tovább

 • Weboldal

  Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

 • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
 • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
 • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek