Edina

Magánszemély
 • Szolgáltatások
 • Magamról
 • Kapcsolat

Magamról

Kedves megrendelőm! 27 éves vagyok, Budapesten élő csecsemő- és kisgyermeknevelői diplomával rendelkező szakember. Vállalok babayszitterkedést, telemarketing szolgáltatást, hostesskedést, reklámanyagok terjesztését. Magamról: Az Apor Vilmos Katolkius Főiskola karán tanultam csecsemő – és kisgyermeknevelést. Tanulmányaim során átfogó ismereteket szereztem zenei nevelésből, gondozási ismeretekből és pedagógiából. Gyermekekkel több színtéren is találkoztam a gyakorlataim során Nagyon szeretek a gyermekekkel mondókázni , énekelni és mesékkel megismertetni őket. Munkatársaim kitartó, lelkiismeretes, segítőkész embernek ismertek meg. Fontosnak tartom hogy jelenlétemben lehetőséget adjak az önálló próbálkozásra, legyen szó étkezésről vagy öltözködésről. (Természetesen, életkori sajátosságokhoz mérten), illetve hogy a gyermek játszva tanulhasson és ismerhesse meg az őt körülvevő világot.

Kedves megrendelőm!

27 éves vagyok, Budapesten élő csecsemő- és kisgyermeknevelői diplomával rendelkező szakember. Vállalok babayszitterkedést, telemarketing szolgáltatást, hostesskedést, reklámanyagok terjesztését.

Magamról:

Az Apor Vilmos Katolkius Főiskola karán tanultam csecsemő – és kisgyermeknevelést. Tanulmányaim során átfogó ismereteket szereztem zenei nevelésből, gondozási ismeretekből és pedagógiából.

Gyermekekkel több színtéren is találkoztam a gyakorlataim során

Nagyon szeretek a gyermekekkel mondókázni , énekelni és mesékkel megismertetni őket.

Munkatársaim kitartó, lelkiismeretes, segítőkész embernek ismertek meg.

Fontosnak tartom hogy jelenlétemben lehetőséget adjak az önálló próbálkozásra, legyen szó étkezésről vagy öltözködésről. (Természetesen, életkori sajátosságokhoz mérten), illetve hogy a gyermek játszva tanulhasson és ismerhesse meg az őt körülvevő világot.

Nyelvtudás

Magyar

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

 • Terület

  1013, Budapest

 • Telefon

  +36 30 607 ** ** Tovább

 • Weboldal

  Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

 • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
 • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
 • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek