György

Magánszemély
 • Szolgáltatások
 • Magamról
 • Értékelések
 • Kapcsolat

Válaszd ki a szolgáltatás kategóriát

Magamról

Tisztelt ügyfelek! Örömmel nyújtok önöknek fordítási és tolmácsolási szolgáltatást orosz és ukrán nyelvekre illetve e nyelvekről. Személy szerint Csapon lakom és 1998 óta foglalkozom magyar nyelvről orosz és ukrán nyelvekre végzett írásbeli fordítással illetve szóbeli konszekutív tolmácsolással jogiszemélyek és természetes személyek részére egyaránt. Többnyire az atomenergetikai, a kőolajipari, a vasúti közlekedési, a technikai, gazdasági, jogi témakörökben dolgozom, de fordítok weboldalakat, prezentációkat és más egyszerűbb okmányokat, személyi okmányokat, illetve üzleti levelezést is. Az egészségügyi és a teológiai kivételével bármilyen témakört fordítok. Küldöttségek közötti üzleti tárgyalások és on-line megbeszélések konszekutív tolmácsolásával is foglalkozom. Állandó ügyfeleim részére saját gépjárművön végzett kíséretet biztosítok Magyarország illetve Ukrajna területén.

Tisztelt ügyfelek! Örömmel nyújtok önöknek fordítási és tolmácsolási szolgáltatást orosz és ukrán nyelvekre illetve e nyelvekről.

Személy szerint Csapon lakom és 1998 óta foglalkozom magyar nyelvről orosz és ukrán nyelvekre végzett írásbeli fordítással illetve szóbeli konszekutív tolmácsolással jogiszemélyek és természetes személyek részére egyaránt. Többnyire az atomenergetikai, a kőolajipari, a vasúti közlekedési, a technikai, gazdasági, jogi témakörökben dolgozom, de fordítok weboldalakat, prezentációkat és más egyszerűbb okmányokat, személyi okmányokat, illetve üzleti levelezést is. Az egészségügyi és a teológiai kivételével bármilyen témakört fordítok. Küldöttségek közötti üzleti tárgyalások és on-line megbeszélések konszekutív tolmácsolásával is foglalkozom. Állandó ügyfeleim részére saját gépjárművön végzett kíséretet biztosítok Magyarország illetve Ukrajna területén.

Nyelvtudás

Magyar, Orosz, Ukrán

Átlagos értékelés

Az ügyfelek nagyra értékelték a szakember udvariasságát, pontosságát és hozzáállását.
5.0
(1 értékelést)
5
4
3
2
1
Udvariasság:
Pontosság:
Hozzáállás:

Kategória szerinti vélemények

Róbert

4 éve

György kiváló minőségben fordított. A kérésnek megfelelően, nem tükörfordítás volt. A megbízást követően 1 óra múlva már kész is volt a feladat. Ajánlom.

0
0
György válaszolta

4 éve

Korekt megrendelő, pontos és érthető feladat, az elvégzett feladatot szinte azonnal értékelte és a megegyezés szerint díjazta. Köszönöm a bizalmat! Rermélem, hogy a továbbiakban is ilyen stílusban tudunk együttműködni!

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

 • Terület

  89500, Chop

 • Telefon

  +380 50 224 ** ** Tovább

 • Weboldal

  Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

 • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
 • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
 • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek