Killár Norbert

Magánszemély
 • Szolgáltatások
 • Magamról
 • Értékelések
 • Kapcsolat

Válaszd ki a szolgáltatás kategóriát

Magamról

Üdvözlöm! Engedje meg, hogy bemutatkozzam: generálkivitelező vagyok, és a legnagyobb örömmel segítek Önnek álmai otthonának megvalósításában. Az építőiparban szerzett tapasztalatom és szakértelmem megalapozza az elkötelezettségemet a minőségi munka és a magas színvonalú szolgáltatás iránt. Az évek során számos sikeres projektet vezettem le, és mindig arra törekszem, hogy ügyfeleim elvárásainak minden tekintetben megfeleljek. Célom az, hogy valóra váltsam az Ön elképzeléseit, és olyan otthont hozzak létre, amely tökéletesen illeszkedik az Ön igényeihez és életstílusához. Az erősségem az, hogy rendelkezem egy megbízható és képzett csapattal, amely szakértelmével és elkötelezettségével támogatja a projektet az első pillanattól az utolsóig. A legmodernebb technológiákat és a legjobb minőségű anyagokat alkalmazzuk, hogy biztosítsuk a tartósságot és a hosszú élettartamot. Az ügyfél-elégedettség a legfontosabb prioritásom. Ezért folyamatosan kommunikálok Önnel, hogy biztosítsam, minden fázisban tisztában van a projekt előrehaladásával és részt vehet a döntéshozatalban. Fontosnak tartom a határidők betartását és az átlátható költségvetés kialakítását, hogy Önnek teljes nyugalmat biztosítsak. Legyen szó lakóingatlanról, irodáról vagy kereskedelmi létesítményről, bármilyen típusú projektet vállalok. Rugalmas vagyok és alkalmazkodom az egyedi igényekhez, így garantálom a személyre szabott megoldásokat. Amennyiben generálkivitelezőként bízhat meg bennem, Ön egy megbízható és elkötelezett szakemberre talál, aki az Ön igényeit szem előtt tartva viszi véghez a projekteket. Bízom benne, hogy együttműködhetünk és közösen megvalósíthatjuk az álom otthonát.

Üdvözlöm! Engedje meg, hogy bemutatkozzam: generálkivitelező vagyok, és a legnagyobb örömmel segítek Önnek álmai otthonának megvalósításában. Az építőiparban szerzett tapasztalatom és szakértelmem megalapozza az elkötelezettségemet a minőségi munka és a magas színvonalú szolgáltatás iránt.

Az évek során számos sikeres projektet vezettem le, és mindig arra törekszem, hogy ügyfeleim elvárásainak minden tekintetben megfeleljek. Célom az, hogy valóra váltsam az Ön elképzeléseit, és olyan otthont hozzak létre, amely tökéletesen illeszkedik az Ön igényeihez és életstílusához.

Az erősségem az, hogy rendelkezem egy megbízható és képzett csapattal, amely szakértelmével és elkötelezettségével támogatja a projektet az első pillanattól az utolsóig. A legmodernebb technológiákat és a legjobb minőségű anyagokat alkalmazzuk, hogy biztosítsuk a tartósságot és a hosszú élettartamot.

Az ügyfél-elégedettség a legfontosabb prioritásom. Ezért folyamatosan kommunikálok Önnel, hogy biztosítsam, minden fázisban tisztában van a projekt előrehaladásával és részt vehet a döntéshozatalban. Fontosnak tartom a határidők betartását és az átlátható költségvetés kialakítását, hogy Önnek teljes nyugalmat biztosítsak.

Legyen szó lakóingatlanról, irodáról vagy kereskedelmi létesítményről, bármilyen típusú projektet vállalok. Rugalmas vagyok és alkalmazkodom az egyedi igényekhez, így garantálom a személyre szabott megoldásokat.

Amennyiben generálkivitelezőként bízhat meg bennem, Ön egy megbízható és elkötelezett szakemberre talál, aki az Ön igényeit szem előtt tartva viszi véghez a projekteket. Bízom benne, hogy együttműködhetünk és közösen megvalósíthatjuk az álom otthonát.

Nyelvtudás

Német, Magyar

Átlagos értékelés

Az ügyfelek nagyra értékelték a szakember udvariasságát, pontosságát és hozzáállását.
5.0
(1 értékelést)
5
4
3
2
1
Udvariasság:
Pontosság:
Hozzáállás:

Kategória szerinti vélemények

 Richárd

9 hónapja

Rendben volt minden megbeszèltek alapján teljesítve a feladat elvégezve teljesítve

0
0
Norbert válaszolta

9 hónapja

Segítőkész , gyors és megbízható volt .Csak ajánlani tudom .

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

 • Terület

  2111, Szada (+30 km)

 • Telefon

  +36 70 857 ** ** Tovább

 • Weboldal

  Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

 • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
 • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
 • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek