Bálint

Magánszemély
 • Szolgáltatások
 • Magamról
 • Kapcsolat

Magamról

Üdv mindenkinek! Törőcsik Bálint vagyok és a hobbim a videókészítés. Szívesen készítek vállalkozásának fotókat/videókat közösségi média felületeire. Bármilyen üzlet/vállalkozás fajtára nyitott vagyok, mindenben található kreativitás. :) Úgy gondolom, hogy a mai világban a social media oldalakon lehet felkelteni az emberek érdeklődését igazán. Éttermeknek illetve cukrászdáknak...stb. a hasonló videóimat ajánlom: https://www.youtube.com/watch?v=IOhzwXkGhvo -Az ilyesmi videókkal képesek vagyunk meghozni a vendégek étvágyát, a videó végére azt fogja mondani "Együnk/igyunk itt valamit. :) Ezeken felül, közvetlen és gyors kommunikációt ajánlok, a minél hatékonyabb munka érdekében. Fontos megemlítenem, hogy számomra fontosak az ügyfél érdekei, így biztos lehet abban, hogy fotói/videói az ön ízlésének megfelelően fognak elkészülni. Mivel még kezdő vagyok a pályán, ezért szükségem van arra, hogy megbízzon bennem. Mindent megteszek annak érdekében, hogy azt mondhassa megérte engem választania. :) Ennek függvényében nem a pénzért csinálom ezt az egészet, a célom a tapasztalat szerzés, közösen megbeszéljük a díjazást. :) Ha bármilyen kérdés van szívesem válaszolok. :)

Üdv mindenkinek!

Törőcsik Bálint vagyok és a hobbim a videókészítés. Szívesen készítek vállalkozásának fotókat/videókat közösségi média felületeire. Bármilyen üzlet/vállalkozás fajtára nyitott vagyok, mindenben található kreativitás. :)

Úgy gondolom, hogy a mai világban a social media oldalakon lehet felkelteni az emberek érdeklődését igazán.

Éttermeknek illetve cukrászdáknak...stb. a hasonló videóimat ajánlom: https://www.youtube.com/watch?v=IOhzwXkGhvo

-Az ilyesmi videókkal képesek vagyunk meghozni a vendégek étvágyát, a videó végére azt fogja mondani "Együnk/igyunk itt valamit. :)

Ezeken felül, közvetlen és gyors kommunikációt ajánlok, a minél hatékonyabb munka érdekében.

Fontos megemlítenem, hogy számomra fontosak az ügyfél érdekei, így biztos lehet abban, hogy fotói/videói az ön ízlésének megfelelően fognak elkészülni.

Mivel még kezdő vagyok a pályán, ezért szükségem van arra, hogy megbízzon bennem. Mindent megteszek annak érdekében, hogy azt mondhassa megérte engem választania. :)

Ennek függvényében nem a pénzért csinálom ezt az egészet, a célom a tapasztalat szerzés, közösen megbeszéljük a díjazást. :)

Ha bármilyen kérdés van szívesem válaszolok. :)

Nyelvtudás

Angol, Magyar

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

 • Terület

  1013, Budapest

 • Telefon

  +36 20 406 ** ** Tovább

 • Weboldal

  Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

 • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
 • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
 • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek