Fenyvesi Dominik

Magánszemély
 • Szolgáltatások
 • Magamról
 • Kapcsolat

Magamról

Kedves Látogató! Mielőtt szolgáltatásaimat igénybe vennéd, megadnék pár hasznos információt magamról. Két éve foglalkozom weboldalak készítésével és logótervezéssel. Az online térben való jelenlét és az egyedi arculat kialakítása iránti szenvedélyem vezérel, és nagy örömmel alkotok a digitális világban. A weboldalak terén szerzett tapasztalatom és kreatív látásmódom révén igyekszem minden ügyfelem számára egyedi és hatékony online megoldásokat nyújtani. A logókészítésben is jártas vagyok, és fontosnak tartom, hogy a vállalkozások megfelelő arculattal rendelkezzenek, amely a brandüket és értékeiket tükrözi. Vevői elégedettség számomra kiemelkedő fontosságú. Az igények és elképzelések megértését követően arra törekszem, hogy olyan megoldásokat és tervezéseket hozzak létre, amelyek nem csak a vállalkozásod céljait szolgálják, hanem a látogatók és vásárlók számára is vonzóak és hasznosak. Munkáim minőségében és az ügyfél elégedettségében olyannyira hiszek, hogy minden projekt esetén garanciát vállalok. Számomra a kétoldalú bizalom és kommunikáció kulcsfontosságú, hiszen együttműködésünk során az az optimális, ha mindkét fél megérti és együtt dolgozik az eredményért. Ha szeretnél egyedi és hatékony weboldalt vagy logót, amely valóban tükrözi vállalkozásod személyiségét és értékeit, akkor bátran keress meg! Örömmel várom, hogy együtt dolgozhassunk a sikeres online jelenlét és a vizuális identitás kialakítása érdekében. Weboldal referenciák: https://levelupstorehungary.com/ https://melodywatchhungary.com/

Kedves Látogató!

Mielőtt szolgáltatásaimat igénybe vennéd, megadnék pár hasznos információt magamról.

Két éve foglalkozom weboldalak készítésével és logótervezéssel. Az online térben való jelenlét és az egyedi arculat kialakítása iránti szenvedélyem vezérel, és nagy örömmel alkotok a digitális világban.

A weboldalak terén szerzett tapasztalatom és kreatív látásmódom révén igyekszem minden ügyfelem számára egyedi és hatékony online megoldásokat nyújtani. A logókészítésben is jártas vagyok, és fontosnak tartom, hogy a vállalkozások megfelelő arculattal rendelkezzenek, amely a brandüket és értékeiket tükrözi.

Vevői elégedettség számomra kiemelkedő fontosságú. Az igények és elképzelések megértését követően arra törekszem, hogy olyan megoldásokat és tervezéseket hozzak létre, amelyek nem csak a vállalkozásod céljait szolgálják, hanem a látogatók és vásárlók számára is vonzóak és hasznosak.

Munkáim minőségében és az ügyfél elégedettségében olyannyira hiszek, hogy minden projekt esetén garanciát vállalok. Számomra a kétoldalú bizalom és kommunikáció kulcsfontosságú, hiszen együttműködésünk során az az optimális, ha mindkét fél megérti és együtt dolgozik az eredményért.

Ha szeretnél egyedi és hatékony weboldalt vagy logót, amely valóban tükrözi vállalkozásod személyiségét és értékeit, akkor bátran keress meg! Örömmel várom, hogy együtt dolgozhassunk a sikeres online jelenlét és a vizuális identitás kialakítása érdekében.

Weboldal referenciák:

https://levelupstorehungary.com/

https://melodywatchhungary.com/

Nyelvtudás

Angol, Magyar

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

 • Terület

  1013, Budapest

 • Telefon

  +36 20 355 ** ** Tovább

 • Weboldal

  Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

 • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
 • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
 • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek