TTT virtuális asszisztencia

A cég képviselője: T. Tünde
 • Szolgáltatások
 • Magamról
 • Kapcsolat

Magamról

Tisztelt leendő Megbízóm! - Adminisztratív munkát, e-mailek kezelését, hirdetéskezelést, szöveg- és fotószerkesztést, videók feliratozását, kisebb összejövetelek szervezését, dokumentumok / e-mail fiók rendszerezését, naptárkezelést vállalok. - YouTube videó feliratozásban már nagy tapasztalatom van, 3 éve folyamatosan készítek magyar feliratokat videókhoz. - Dokumentum digitalizálást, akár egy teljes könyv begépelését vállalom. - Ingatlan eladás vagy bérbeadás előtt szívesen vállalom az ingatlan fotózását - nem profi géppel, viszont hatékony fotókkal! - Budapesten a belvárosban, a XIII. és a IV. kerületben. Alaprajz készítésben is tudok segíteni! - Idősebbeknek alapszinten számítógép- illteve okostelefon kezelésben tudok segíteni, akár távolról. - Gyalog / biciklivel elbírható kisebb bevásárlást vállalok Budapesten, a XIII. és főleg a IV. kerületben. - Gyalog / biciklivel elbírható kisebb csomagok, küldemények szállítását vállalom Budapesten, a XIII. és főleg a IV. kerületben. Jelenleg telefonos ügyfélszolgálaton dolgozom teljes munkaidőben és szívesen vállalok plusz munkát, akár hétvégén is. Angol középfokú nyelvtudással rendelkezem.

Tisztelt leendő Megbízóm!

- Adminisztratív munkát, e-mailek kezelését, hirdetéskezelést, szöveg- és fotószerkesztést, videók feliratozását, kisebb összejövetelek szervezését, dokumentumok / e-mail fiók rendszerezését, naptárkezelést vállalok.

- YouTube videó feliratozásban már nagy tapasztalatom van, 3 éve folyamatosan készítek magyar feliratokat videókhoz.

- Dokumentum digitalizálást, akár egy teljes könyv begépelését vállalom.

- Ingatlan eladás vagy bérbeadás előtt szívesen vállalom az ingatlan fotózását - nem profi géppel, viszont hatékony fotókkal! - Budapesten a belvárosban, a XIII. és a IV. kerületben. Alaprajz készítésben is tudok segíteni!

- Idősebbeknek alapszinten számítógép- illteve okostelefon kezelésben tudok segíteni, akár távolról.

- Gyalog / biciklivel elbírható kisebb bevásárlást vállalok Budapesten, a XIII. és főleg a IV. kerületben.

- Gyalog / biciklivel elbírható kisebb csomagok, küldemények szállítását vállalom Budapesten, a XIII. és főleg a IV. kerületben.

Jelenleg telefonos ügyfélszolgálaton dolgozom teljes munkaidőben és szívesen vállalok plusz munkát, akár hétvégén is. Angol középfokú nyelvtudással rendelkezem.

Nyelvtudás

Angol, Magyar, Orosz

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

 • Terület

  1013, Budapest

 • Telefon

  +36 30 435 ** ** Tovább

 • Weboldal

  Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

 • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
 • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
 • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek