Papp Csaba

Magánszemély
 • Szolgáltatások
 • Magamról
 • Kapcsolat

Magamról

20 éves tapasztalattal vállalok számítógép és nyomtatójavítást, karbantartást, épületvillamossági kisebb-nagyobb munkákat, Paradox riasztóberendezés telepítést, programozást valamint video-megfigyelő (kamera) rendszer telepítést. Számítógép szerviz: Mindegy, hogy asztali gépről, vagy notebookról van szó; legyen szoftver, vagy hardver probléma, rám számíthat. :) Épületvillamosság: Akár egy "egyszerű" lámpa felszerelést is bízhat rám, de nem gond egy teljes hálózat felújítás sem, vagy akár a most épülő házában a teljes elektromos hálózat kiépítését (ha szeretné, okos otthon előkészítéssel is) vállalom. Biztonságtechnika: Paradox riasztórendszerek telepítése, karbantartása, programozása, bővítése, akár távoli, mobiltelefonos vezérléssel, riasztási funkcióval. Kamera rendszerek kiépítése, legyen az kültéri, vagy akár beltéri rendszer. Munkáimra természetesen garanciát vállalok!

20 éves tapasztalattal vállalok számítógép és nyomtatójavítást, karbantartást, épületvillamossági kisebb-nagyobb munkákat, Paradox riasztóberendezés telepítést, programozást valamint video-megfigyelő (kamera) rendszer telepítést.

Számítógép szerviz:

Mindegy, hogy asztali gépről, vagy notebookról van szó; legyen szoftver, vagy hardver probléma, rám számíthat. :)

Épületvillamosság:

Akár egy "egyszerű" lámpa felszerelést is bízhat rám, de nem gond egy teljes hálózat felújítás sem, vagy akár a most épülő házában a teljes elektromos hálózat kiépítését (ha szeretné, okos otthon előkészítéssel is) vállalom.

Biztonságtechnika:

Paradox riasztórendszerek telepítése, karbantartása, programozása, bővítése, akár távoli, mobiltelefonos vezérléssel, riasztási funkcióval.

Kamera rendszerek kiépítése, legyen az kültéri, vagy akár beltéri rendszer.

Munkáimra természetesen garanciát vállalok!

Nyelvtudás

Angol, Magyar

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

 • Terület

  2049, Diósd

 • Telefon

  +36 20 928 ** ** Tovább

 • Weboldal

  Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

 • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
 • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
 • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek