Tóth Tamás

Magánszemély
 • Szolgáltatások
 • Magamról
 • Kapcsolat

Magamról

Üdvözlöm Qjob adatlapomon! Digitálistéri és -eszköz munkaköröket tudok szakképesítéssel és több éves tapasztalattal betölteni. A megjelölt kategóriák között böngészve gyorsan eltudja dönteni, hogy melyik részterületen vagy ismeretek alapján tudok a rendelkezésére állni. Angol nyelven elkészült referenciáim itt szerepeltettem: https://thomaseuropean.webador.com/references Ha az Ön által böngészett listában nem talál megfelelőnek, attól még kérem, hogy tekintse meg honlapomat (Angol). Korábbi munkaköreim, amiben dolgoztam és nyitott vagyok ottani kezdésre is, ha álláspontjaink megegyeznek: Portaszolgálat (fegyvertelen), Személy- és Vagyonőr (fegyvertelen), Irodai titkár (és hozzátartozó munkakörök), Online marketing (megfizetett alkalmazotti jogviszonyban), innovációs munkatárs (Referenciáim tekintse meg hozzá.) és bármilyen új munkakör, ahol rövid idő alatt betanulni és tervezhető módon lehet fejlődni. Olyan lehetőségekhez kívánok társulni, ahol a közeljövőben hozzájárulhatok a közös és hosszútávra tervezhető sikerekhez. +36-30-875-3150 (Whatsapp, Telegram és Signalon is hozzá van adva ez a szám.) et.totereu@gmail.com (Naponta nézem az email fiókom, ezért ott sokkal biztosabb a gyors válasz.) Köszönöm a figyelmet!

Üdvözlöm Qjob adatlapomon!

Digitálistéri és -eszköz munkaköröket tudok szakképesítéssel és több éves tapasztalattal betölteni. A megjelölt kategóriák között böngészve gyorsan eltudja dönteni, hogy melyik részterületen vagy ismeretek alapján tudok a rendelkezésére állni.

Angol nyelven elkészült referenciáim itt szerepeltettem: https://thomaseuropean.webador.com/references

Ha az Ön által böngészett listában nem talál megfelelőnek, attól még kérem, hogy tekintse meg honlapomat (Angol).

Korábbi munkaköreim, amiben dolgoztam és nyitott vagyok ottani kezdésre is, ha álláspontjaink megegyeznek: Portaszolgálat (fegyvertelen), Személy- és Vagyonőr (fegyvertelen), Irodai titkár (és hozzátartozó munkakörök), Online marketing (megfizetett alkalmazotti jogviszonyban), innovációs munkatárs (Referenciáim tekintse meg hozzá.) és bármilyen új munkakör, ahol rövid idő alatt betanulni és tervezhető módon lehet fejlődni.

Olyan lehetőségekhez kívánok társulni, ahol a közeljövőben hozzájárulhatok a közös és hosszútávra tervezhető sikerekhez.

+36-30-875-3150 (Whatsapp, Telegram és Signalon is hozzá van adva ez a szám.)

et.totereu@gmail.com (Naponta nézem az email fiókom, ezért ott sokkal biztosabb a gyors válasz.)

Köszönöm a figyelmet!

Nyelvtudás

Angol, Magyar

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

 • Terület

  2067, Szárliget

 • Telefon

  +36 70 580 ** ** Tovább

 • Weboldal

  Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

 • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
 • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
 • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek