Kristóf Anna

Magánszemély
 • Szolgáltatások
 • Magamról
 • Kapcsolat

Magamról

Helló! ^^ ............ Oviskorom óta érdekel a képzőművészet, ezen belül is a rajzolás, de komolyabban csak 3 éve kezdtem el vele foglalkozni. A jövőben grafikusként munkakörben szeretnék elhelyezkedni. Eddig csak barátoknak, ismerősöknek rajzoltom és ők kivétel nélkül meg voltak elégedve a munkámmal. ............ Főként hagyományos rajzolással foglalkozok, de pár hónapja digitálisan is csinálom. Portrét, tájképet, csendéletet, póló mintát, illusztrakciót, logót, szórólapot, plakátot és hasonlókat tudok elkészíteni. Képszerkesztést, videó vágást is elvállalok. A munka idő a feladattól függ. ............ Munkáimat folyamatos egyeztetésel csinálom és kérésre addig változtatok rajtuk amíg az ügyféInek meg nem felel. A végeredményt először vízjelIel ellátva küldöm és ha minden megfelel az elvárásoknak, a kért összeg elutalása után elküldöm a kész képet is, vízjel nélkül.

Helló! ^^

............

Oviskorom óta érdekel a képzőművészet, ezen belül is a rajzolás, de komolyabban csak 3 éve kezdtem el vele foglalkozni. A jövőben grafikusként munkakörben szeretnék elhelyezkedni. Eddig csak barátoknak, ismerősöknek rajzoltom és ők kivétel nélkül meg voltak elégedve a munkámmal.

............

Főként hagyományos rajzolással foglalkozok, de pár hónapja digitálisan is csinálom. Portrét, tájképet, csendéletet, póló mintát, illusztrakciót, logót, szórólapot, plakátot és hasonlókat tudok elkészíteni. Képszerkesztést, videó vágást is elvállalok. A munka idő a feladattól függ.

............

Munkáimat folyamatos egyeztetésel csinálom és kérésre addig változtatok rajtuk amíg az ügyféInek meg nem felel. A végeredményt először vízjelIel ellátva küldöm és ha minden megfelel az elvárásoknak, a kért összeg elutalása után elküldöm a kész képet is, vízjel nélkül.

Nyelvtudás

Angol, Magyar, Olasz

Szolgáltatási terület és elérhetőségek

 • Terület

  4024, Debrecen

 • Telefon

  +36 70 530 ** ** Tovább

 • Weboldal

  Nem elérhető

Mi várható ezután?

Kérj árajánlatot ettől a szakembertől! Ez ingyenes, megbízási kötelezettség nélkül.

 • 1. Írd meg mit kell a szakembernek csinálnia
 • 2. Kapj ingyenes ajánlatot (árat, határidőt, munkavégzési feltételeket)
 • 3. Bízd meg őt, amennyiben megfelelőek a feltételek