Klíma töltés szolgáltatásra van szükséged Békéscsabán és környékén?

Járműklíma-Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj járműklíma-szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 9 járműklíma-szerelő közül! Korrekt klíma töltés árak: 3000-5700 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Békéscsabán! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Békéscsabán környezetében dolgozó szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

1 járműklíma-szerelő most online

Csaba

Csaba

Еrdekel.

Balint

Balint

Sok tapasztalatom van

Csaba

Csaba

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a klíma töltés Békéscsabán?

3000 - 5700 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 30-től

A legjobb járműklíma-szerelők Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező járműklíma-szerelőt!

Péter S.
Péter S. 5671 Békéscsaba Online

Családi vállalkozásunk több mint 25 éves tapasztalattal kezdte meg működését, egy új, egyedülálló szolgáltatás nyújtás céljából. Ami az autóelektronikát teljes mértékben lefedi az izzó cserétől a teljes újrakábelezésig. Folyamatos fejlesztéseinknek köszönhetően napra készen tudjuk kezelni, a mai szalonokban kapható autók elektronikai illetve computeres és adatkommunikációs problémáit is. Illetve különböző elektronikai kiegészítők beépítését is, legyen az biztonsági vagy komfort kiegészítő.

 • Klíma töltés

  4500 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Még mindig profi Jánosunk!👌💪👊

Váltó javítás, felújítás precízen a Dottore Autószervizben. Kérjen időpontot! Meghibásodott manuális vagy automata váltója? Válassza a Dottore Autószervizt! Márkafüggetlen szerviz.

 • Klíma töltés

  2800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon figyelmes és profi csapat!!☺

Siemens Motorok és egyéb termékek javítása, értékesítése és cseréje. Egyedülálló 24...

 • Klíma töltés

  4900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Csak ajánlani tudom!

Rendeljen online ingyenes futárt másnapra! Hívja kollégánkat gyors árajánlatért. Gyorsan bevizsgáljuk, felújítjuk alkatrészét. Önnek ki sem kell mozdulnia. 1 év garancia. Gyári alkatrészek. Ingyenes futárszolgálat. Másnapra megy a futár. Cseredarabok 1 nap alatt.

 • Klíma töltés

  4900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Készséggel állnak rendelkezésére

Péter C.
Péter C. 5623 Békéscsaba Online

Minőségi alkatrészekkel dolgozunk, így minden munkánkra teljes körű garanciát vállalunk! Minőségi gépjármű szerviz szolgáltatások teljes garanciával! Online időpontfoglalás. Szakértelem. Megújuló akciók. Garantált átvizsgálás. Márkafüggetlenség. Rugalmasság.

 • Klíma töltés

  3600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Teljesen korrekt és gyors is!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj járműklíma-szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy járműklíma-szerelő klíma töltés közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Klíma töltés: mennyibe kerül Békéscsabán?

Békéscsabán a klíma töltés átlagos díja 4200 - 8000 Ft/alkalom. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok hiteles véleményeket?

Békéscsabán a klíma töltés szolgáltatáshoz már 10 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Minden magas minősítésű specialistáról megtekinthető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek járműklíma-szerelőt Békéscsabán?

Ebben a pillanatban 8 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KLÍMA TÖLTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy járműklíma-szerelő?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált járműklíma-szerelőt hívnod amennyiben a következőre van szükséged: klíma töltés.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérheted egy járműklíma-szerelő segítségét?

Egy jó járműklíma-szerelő a klíma töltés mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor lehet szükséged rá: járműklíma-szerelő?

Ha profi járműklíma-szerelő segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A klíma töltés és a hasonló feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas