Ajtó felújítás bontás nélkül Békéscsabán a te elképzeléseid szerint!

Ajtószerelőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj ajtófelújítás bontás nélkül szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Békéscsaba területén 25 szakember szolgáltat Ajtó felújítás bontás nélkül. Válassza a legjobbat! Kérjen ingyenes ajánlatot még ma! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Békéscsabán közelében dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

4 ajtófelújítás bontás nélkül most online

Peter

Peter

Ma is elvállalom.

Gabor

Gabor

Ma is elvállalom.

Csaba

Csaba

A környéken vagyok.

Mennyibe kerül az ajtó felújítás bontás nélkül Békéscsabán?

7600 - 14300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb ajtófelújítás bontás nélkülk Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező ajtófelújítás bontás nélkült!

Alumínium és fa redőny motorizálása szakszerűen. Garanciát vállalunk az elvégzett munkára.

 • Ajtó felújítás bontás nélkül

  4100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Maximálisan elégedett vagyok, a megbeszélt időben, minőségben és árban kaptam meg a munkát. Mindenkinek ajánlom!

20 év tapasztalat Non stop elérhetőség Rövid határidővel Budapest Fejér megye Pest megye. Ablak javítás Kispest ablak beállítás Újpest ablak javító Csepel. Műanyag teraszajtó javító.

 • Ajtó felújítás bontás nélkül

  4100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Szèles àruvàlasztèk, precíz lapszabàszat.

Zsolt F.
Zsolt F. 5600 Békéscsaba Online

Felmérés, értékesítés, beépítés, szemétszállítás és kész. Vásároljon Kömmerlinget és ne csak egy ablakot! Árajánlatkészítés ingyen! Pallasz | őrült jó árak. Őrült ablak árak!

 • Ajtó felújítás bontás nélkül

  3000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Jó bolt, jó választékkal.

Gyula B.
Gyula B. 5600 Békéscsaba Online

nyílászáró és zár javítás gyors szolgáltatás keretében, javításokkal, átalakítással! Nyílászáró és zár javítás gyors szolgáltatás keretében, javítás szerelés! Munkafelvétel azonnal. Ingyenes kiszállással. Árajánlat ingyenes. Helyszíni javítás azonnal.

 • Ajtó felújítás bontás nélkül

  3800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Szuper, korrekt szolgáltató. Minőségi alapanyagokból dolgoznak. Széles náluk minden választék, gyorsak és precízek voltak. Sajnos dolgoztattunk már kóklerekkel korábban, nagy meglepetés volt mikor ők jöttek hozzánk és minden úgy történt ahogy mi szerettük volna. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk.

Béla A.
Béla A. 5623 Békéscsaba Online

A gipszkarton falban futó tolóajtó szerkezet az UW 75 , CW 75 vázszerkezethez kompatibilis. Gipszkarton falban futó tolóajtó szerkezet, rejtett tolóajtó vasalat raktárról. Gyors kiszolgálás.

 • Ajtó felújítás bontás nélkül

  3800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Szeretek profikkal dolgoztatni, ezért választottam Zsoltiékat. Felülmúlták a várakozásaimat, szinte úgy varázsolták be az ablakokat a már kifestett lakásba. Arról nem is beszélve, hogy egyéb dolgaimat is megjavítottak, nagy meglepetésemre. Sok-sok köszönettel tartozom Nekik és ami még nem mellékes mindezt a legjobb áron nyújtották. Aki minőséget akar olcsón válassza Őket, a munka előbb kész lett, mint ahogy ígérték. Ilyen kevés van a mai világban. Köszi!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj ajtófelújítás bontás nélkül szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy ajtószerelő ajtó felújítás bontás nélkül közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ajtó felújítás bontás nélkül: mennyi az ára Békéscsabán?

Békéscsabán az ajtó felújítás bontás nélkül átlagos díja 5400 - 10100 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok valódi értékeléseket?

Békéscsabán az ajtó felújítás bontás nélkül szolgáltatáshoz már 21 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik magas minősítésű specialistáról elérhető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok ajtószerelőt Békéscsabán?

Jelenleg 16 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést AJTÓ FELÚJÍTÁS BONTÁS NÉLKÜL szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy ajtószerelő?

Egy ajtószerelő a következő munkával bízható meg bátran: ajtó felújítás bontás nélkül vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi ajtószerelő?

Egy jó ajtószerelő részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben van szükséged a következőre: ajtószerelő?

Ha a legjobb ajtószerelő segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! Az Ajtó felújítás bontás nélkül és a hasonló feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas