Aszfaltozás Békéscsabán gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Útépítőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj útépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 22 útépítő közül! Korrekt aszfaltozás árak: 6500-12200 Ft/óra. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Békéscsabán! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Békéscsabán közelében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

3 útépítő most online

Károly

Károly

Ingyenes kiszallas.

Gábor

Gábor

erdekel.

Gyula

Gyula

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül az aszfaltozás Békéscsabán?

6500 - 12200 Ft/óra

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb útépítők Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező útépítőt!

Bence S.
Bence S. 5600 Békéscsaba Online

Veszélyessé vált fák szakszerű kivágását vállaljuk Budapesten és Pest megyében! Veszélyes fák szakszerű kivágása, gallyazása. Favágás árak azonnal! Ingyenes felmérés. Favágás Budapesten. Precízitás. Munkakezdés akár másnap. Kertgondozás. Minőség.

 • Aszfaltozás

  2400 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Mindenkinek ajánlom! :)

Az ár a fa méretétől függően változhat, előzetes egyeztetést igényel! Fűnyírás árát a lenti kalkulátorral könnyen kiszámolhatja! 20Ft/m².

 • Aszfaltozás

  2000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Szépen és jól dolgoznak!

Ibolya B.
Ibolya B. 5671 Békéscsaba Online

Kültéri vagy beltéri kemence építés 50 évnyi tapasztalat profizmusával. Prémium alapanyagokból, kiválló minőségű kertikonyhák, kemencék. Beltéri kemencék.

 • Aszfaltozás

  4300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

A legjobb kertészeti áruház Érden. Mindig segítőkészek. Minden van.

Réka S.
Réka S. 5623 Békéscsaba Online

Földmunka cégek, vállalkozók és lakossági ügyfelek számára. Bízza a munkát egy profi cégre. Az árokásástól a tereprendezés és az építkezés igényein át – a sitt szállításig...

 • Aszfaltozás

  4500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Személyes tapasztalatom, hogy a Hidrovetés Kft-é a tudás és technológia, a többi "okosba" vállalkozó csak több, de főleg kevesebb sikerrel próbálja leutánozni a hidrovetést. A mi kertünkben a fű a füvesítés óta egészséges, nem foltos, nem gazos, és kész öröm nyírni. Botos Zoltán mindig nagyon hasznos tanácsokkal lát el. Ilyen az igazi ügyfélközpontú vállakozó, nem csak a pénzem kell neki. Az utcában mindenki irigykedik a füvünkre. A legtöbb ember csak az árat figyeli és nem érdekli a minőség és nem veszi észre azt, hogy ha egyszer fizet a minőségért többet, akkor sokkal sokkal jobban jár, mintha gyakran fizet a gagyiért csak kicist kevesebbet!

Gyula H.
Gyula H. 5600 Békéscsaba Online

Tudni szeretné, mennyibe kerül egy tartós, minőségi vasbeton kerti medence megépítése? Adja meg igényeit, töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat online még ma!

 • Aszfaltozás

  3600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

A legjobb!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj útépítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy útépítő aszfaltozás közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Aszfaltozás: milyen árak vannak Békéscsabán?

Békéscsabán az aszfaltozás átlagos ára 7200 - 13500 Ft/óra. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Útépítők - hogyan választhatunk Békéscsabán?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok útépítőt Békéscsabán?

Jelenleg 17 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést ASZFALTOZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy útépítő?

Egy útépítő ezzel a feladattal bízható meg: aszfaltozás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérhetjük egy profi útépítő segítségét?

Egy profi útépítő az aszfaltozás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok tartoznak ehhez: aszfaltozás?

Az Aszfaltozás és mindegyik részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy útépítőt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas