Beltéri ajtó felújítás Békéscsabán a te elképzeléseid szerint!

Ajtószerelőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj beltéri ajtófelújító szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Békéscsabai beltéri ajtó felújítás szakemberekkel! Válassza ki az Önnek megfelelő 23 szakembert és élvezze a tökéletes munkát! Kérjen árajánlatot most! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Békéscsabán környékén dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

4 beltéri ajtófelújító most online

Janos

Janos

A környéken vagyok.

Sandor

Sandor

Ingyenes kiszállás.

Andras

Andras

Érdekel.

Mennyibe kerül a beltéri ajtó felújítás Békéscsabán?

4300 - 8100 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb beltéri ajtófelújítók Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező beltéri ajtófelújítót!

Budapest és környékén korrekt áron, gyors kivitelezéssel. Nyugdíjas nagycsaládos kedvezmény -10%. Hívjon vagy kérjen díjmentes ajánlatot. Díjmentes felmérés.

 • Beltéri ajtó felújítás

  3100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon jó tapasztalataim vannak a céggel kapcsolatban. Nyílászárókat csináltattunk velük és nagyon elégededettek vagyunk a végeredménnyel szívből ajánlom mindenkinek. Megbízható,precíz,igényes,pontos,tiszta munka. A végeredmény ,gyönyörű lett,ahogy ígérték is. A dátum és a végösszeg is megegyezett azzal,amit az elején megbeszéltünk. A legjobb választás volt. Köszönjük.

Tamás J.
Tamás J. 5623 Békéscsaba Online

Nyílászáró és zárszerviz gyorsszolgáltatás! Szoruló ajtó utánállítása, beállítás!

 • Beltéri ajtó felújítás

  3100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

A választék lehetne gazdagabb, de egyébként jó üzlet.

Gábor M.
Gábor M. 5623 Békéscsaba Online

Beltéri ajtócsere gyorsan és egyszerűen. Több mint 1 000 féle beltéri ajtó egy kattintásra. A legjobb ajtók a legjobb árakon! Olcsótól a prémiumig. Egyedi tervezésű ajtók. 1000-féle beltéri ajtó. Év végi akció. Szolgáltatások: CPL Fóliás beltéri ajtók, Mart MDF beltéri ajtók.

 • Beltéri ajtó felújítás

  4100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Hatalmas választék,jó parkolás.

Kérjen árajánlatot vagy ingyenes helyszíni felmérést! Egyedi méreteket is rendelhet tőlünk. Nálunk csak minőségi beltéri ajtót talál egyszerűtől a luxusig, nézze meg kínálatunkat!

 • Beltéri ajtó felújítás

  4500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Azonnali árajánlat adás, gyorsan megrendeli a jóváhagyott termékeket, a beszerelés az előzetesen egyeztetett időpontban precízen megtörténik. Utólagos reklamációra sosem volt okunk. Munka közben folyamatosan és utána is takarítanak, a kiszedett régi nyílászárókra sincs gondunk, azt is elszállítják; ez manapság nem mindenkire jellemző. Bátran ajánlom mindenkinek!

Attila H.
Attila H. 5671 Békéscsaba Online

Válassz a magas minőségű falsíkba záródó ajtók közül! A termékek beépítését is vállaljuk. Válassz a különböző kivitelű, magas minőségű beltéri ajtók közül és rendelj egyszerűen! Szombati ügyfélszolgálat. Gyors kiszállítás. Szakértő ügyfélszolgálat.

 • Beltéri ajtó felújítás

  4500 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Csak ajánlani tudom őket! Tökéletes munkát végeznek.. Precízen dolgoznak és gyorsak is! Legközelebb is csak náluk vásárolunk! Köszönjük! 😃

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj beltéri ajtófelújító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy ajtószerelő beltéri ajtó felújítás közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Beltéri ajtó felújítás: mennyi a munkadíj Békéscsabán?

Békéscsabán a beltéri ajtó felújítás átlagos ára 3900 - 7400 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok valós véleményeket?

Békéscsabán a beltéri ajtó felújítás szolgáltatáshoz már 23 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Az összes magas minősítésű specialistáról elérhető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok ajtószerelőt Békéscsabán?

Ebben a pillanatban 18 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést BELTÉRI AJTÓ FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz kereshetünk ajtószerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált ajtószerelőt keresned amennyiben erre van szükséged: beltéri ajtó felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy ajtószerelő?

A jó ajtószerelő pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor van szükséged a következőre: ajtószerelő?

Ha egy megbízható ajtószerelő segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A beltéri ajtó felújítás és a hasonló munkák legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas