Minőségi bútor tapétázás Békéscsabán. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Tapétázót könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tapétázó szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb tapétázókat a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 26 tapétázó közül, 1500-2900 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Békéscsabán bérelj fel a legjobb szakembereket a bútor tapétázás! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Békéscsabán közelében található szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

4 tapétázó most online

Laszló

Laszló

Sok tapasztalatom van

Zoltan

Zoltan

Ma is elvallalom.

Sandor

Sandor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a bútor tapétázás Békéscsabán?

1500 - 2900 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb tapétázók Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tapétázót!

Zsolt W.
Zsolt W. 5600 Békéscsaba Online

Lakásfelújítás generálkivitelezés, a lakásod tökéletes kényelméért mi mindent megteszünk. Mindent megteszünk a burkolástól a belső építészetig, hogy teljesen otthonos legyen minden. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Komplett fürdőszoba felújítás; Gipszkarton javítása; Lépcső festés. Házfelújítás szakemberekkel

 • Bútor tapétázás

  2100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon jók!

Adm DnS
2 éve

Panel és csúszózsalus lakások teljeskörű és részleges felújítása rövid határidővel. Megbízható csapat, szakképzett kollégák és elsőosztályú minőség kedvező áron! Főbb szolgáltatásaink: Teljeskörű lakásfelújítás; Válaszfal gipszkartonozás; Lábazat festés. Kivitelezés szakemberekkel

 • Bútor tapétázás

  2100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Nyugodt lelkkismerettel ajánlom a vàllalkozást azoknak, akik kiváló minőségű és időben elvégzett munkát várnak el pénzükért.

Minőségi panel lakásfelújítást biztosítunk az Ön igényeire szabva. Professzionális csapatunk gyorsan dolgozik garanciával. Minden stílusban. Gyors kivitelezés. Professzionális csapat. Egyedi tervezés. Feladatok amiket vállalok: Laminált parketta lerakása; Gépi vakolás; Ajtó festés. Széles választékkal várunk

 • Bútor tapétázás

  4200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Segítőkészek és türelmesek voltak. Pontosak és a munkájukra igényesek!

János M.
János M. 5623 Békéscsaba Online

Otthonfelújítás keretén belül most lehetősége nyílik a teljes ház, vagy lakásfelújításra. Teljeskörű lakás és házfelújítás generálkivitelezés rövid határidővel. otthonfelújítási program. otthonfelújítási akció. lakásfelújítási lehetőség. házfelújítási lehetőségek. Főbb szolgáltatásaink: Szalagparketta lerakása; Festés előtti falmosás; Palatető festés. Nagyobb munkába kezdenél?

 • Bútor tapétázás

  2700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Preciz, alapos, kivalo munkavegzes.

Fürdőszoba - Lakóingatlan Felújítások - Panel Fürdőszoba Felújítások -Ingyenes Felmérés- Burkolás, Vízvezeték Szerelés, Villanyszerelés, Generálkivitelezés. Panellakás Felújítás. Szolgáltatások: Fürdőszobák Kivitelezése., Lakásfelújítás Budapest. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Generál felújítás; Gipszkarton vakolás; Panellakás erkély felújítás. Régi Ház Felújítás Költségei

 • Bútor tapétázás

  3100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Köszönjük a profi munkát!Nagyon ajánlom mindenkinek!

A felújításnak nem kell rémálomnak lennie! Tanácsadásunkon szakszerű segítséget nyújtunk! Lakásfelújításon töröd a fejed? Szaktanácsadásunkon minden kérdésedre választ kaphatsz! házfelújítás. lakásfelújítás. Főbb szolgáltatásaink: Bontás nélküli fürdőszoba felújítás; Festés előtti falmosás; Panel erkély felújítás. Mindent elvégzünk

 • Bútor tapétázás

  2100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Csak ajánlani tudom!

Mari Som
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg tapétázó szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy tapétázó bútor tapétázás közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Bútor tapétázás: mennyi a munkadíj Békéscsabán?

Békéscsabán a bútor tapétázás átlagos díja 3100 - 5900 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok valós véleményeket?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok tapétázót Békéscsabán?

Jelenleg 18 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést BÚTOR TAPÉTÁZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy tapétázó?

Egy tapétázó a következő munkával kereshető meg: bútor tapétázás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó tapétázó?

A jó tapétázó részletes árajánlatot ad, elérhető és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha tapétázót hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas