Csap szerelés Békéscsabán. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Csap szerelés? Válassz a legjobb szakembereink közül Békéscsabán! 29 vízvezeték szerelőnk valós árajánlatokkal és véleményekkel áll rendelkezésedre, 7000-13100 Ft/db áron. Azonnal felkeresünk árajánlatokkal, hogy megoldhassuk a feladatot. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját és visszajelzéseit, és további információkat is kérhetsz. Minden ingyenes! Ne habozz, kérj ajánlatot most! Az árak a feladat bonyolultságától függnek.

4 szakember, aki végzi a csaptelep szerelését most online

Ferenc

Ferenc

Ingyenes kiszallas.

Imre

Imre

erdekel.

Ottó

Ottó

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Békéscsabán?

5400 - 10200 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a csaptelep szerelését Békéscsabán!

Pál M.
Pál M. 5671 Békéscsaba Online

Vízszivárgás, csőtörés elektroakusztikus felderítése, bemérése. Professzionális gépek, gyors és precíz munkavégzés, lakosságnak és közületeknek is. Csőtörés...

  • Csap szerelés

    4100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Professzionalis szervíz, elerhető áron akár 24 órán belül. Kell ennél több? Jár az 5 csillag.

Andor
2 éve
Ádám O.
Ádám O. 5623 Békéscsaba Online

Vízszivárgás, csőtörés elektroakusztikus felderítése, bemérése. Professzionális gépek, gyors és precíz munkavégzés, lakosságnak és közületeknek is. Csőtörés elhárítás.

  • Csap szerelés

    5800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon profi megbizhato...

Flórián
3 éve

Háztartási Vízszűrő Berendezések és Kiegészítők Széles Választéka. Saját...

  • Csap szerelés

    6500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Kiválló szakemberek! Bőséges vállaszték! Segítőkész csapat! Minden van!

Lázár
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj csaptelep-szerelőt! Rendeld meg szolgáltatásunkat, és néhány percen belül ellenőrzött helyi szakemberek ajánlatai érkeznek. Az egész ingyenes és kötelezettségmentes - próbáld ki most!

Egy szakember, aki végzi a csaptelep szerelését, csap szerelés közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ki tud segíteni a szivárgó csap javításában?

A szivárgó csap javítására a legszerencsésebb lenne szakember segítséget kérni. Az árak változóak lehetnek attól függően, hogy milyen típusú a csap és milyen javításra van szükség. Általánosságban a szivárgó csapok javítása általában 10 000 és 50 000 forint közötti áron kínálkozik.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik a jobb választás: egy- vagy kétkaros mosdócsaptelep?

Az egy- és kétkaros mosdócsaptelepek előnyei és hátrányai attól függnek, hogy milyen stílusú fürdőszobát kívánunk megvalósítani. Az egykaros csaptelep könnyen kezelhető és általában modern megjelenésű, míg a kétkaros csaptelepek hagyományosabb megjelenése vonzó lehet, valamint lehetővé teszi a vízhőmérséklet finomhangolását. Árban általában alapmodell esetén hasonlóak, de a designosabb és prémium kategóriás változatokban akár több tízezer forint is lehet a különbség. Tehát a döntés főként az egyéni ízléstől és stílustól függ.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogy lehet megszüntetni a vízszűrőből érkező szennyeződéseket?

A vízszűrőből érkező szennyeződéseket eltávolíthatjuk egy magas minőségű, aktív szénfilter használatával, amely általában 10-20 ezer forintba kerül. A szűrőt célszerű havonta cserélni, hogy megakadályozzuk a szennyeződések felhalmozódását és visszakerülését a vízbe.

Olvas

Gyakori kérdés

Mennyibe kerül egy új zuhanyfej?

Egy új zuhanyfej ára általában 2000-6000 forint között mozog a márkától és a minőségtől függően. Azonban érdemes lehet magasabb árkategóriájú termékeket is megfontolni, amelyek hosszabb távon megtérülhetnek az energiatakarékosságuk és tartósságuk miatt. A Grohe és a Hansgrohe számos kiváló minőségű zuhanyfejet kínál a piacon, amelyek 10 000-20 000 forint közötti árkategóriába tartoznak.

Olvas