Minőségi fűtés tervezés Békéscsabán. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Épületgépészt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj épületgépész szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb épületgépészeket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 26 épületgépész közül, 2800-5300 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Békéscsabán bérelj fel a legjobb szakembereket a fűtés tervezés! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Békéscsabán környezetében elérhető szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

4 épületgépész most online

József

József

A környeken vagyok.

Laszló

Laszló

Ingyenes kiszallas.

Zoltan

Zoltan

erdekel.

Mennyibe kerül a fűtés tervezés Békéscsabán?

2800 - 5300 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb épületgépészek Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező épületgépészt!

Zsolt M.
Zsolt M. 5623 Békéscsaba Online

Belsőépítészeti tervezési, kivitelezési szolgáltatások professzionális szakmai háttérrel. Belsőépítészeti tervezés, lakberendezési tanácsadás, moodboard és 3D látványterv készítés. Home Staging. Green Wall. Lakberendezési tanácsadás. Iroda tervezés.

  • Fűtés tervezés

    9400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Mindenkinek csak ajánlani tudom (és ajánlani is fogom) Szakembert és kollégáját, valamint a jövőben is csak őket fogom hívni.

Zsolt F.
Zsolt F. 5671 Békéscsaba Online

Teljes tervezés, komplett statikai és villamossági tervezés akár épületgépészeti tervezés. Gyors és precíz tervező munka, az Ön igényei szerint, garanciával. Szolgáltatások: Gyors, precíz munkavégzés, Tapasztalt szakemberek, Megbízhatóság, Garancia.

  • Fűtés tervezés

    11500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Kedves eladók😊

Vállalkozásom belsőépítészeti tervezéssel egybekötött lakberendezési tanácsadással, és a hozzá kapcsolódó -3D Fotórealisztikus látványtervek készítésével -Világítás/berendezés/álmennyezet/egyedi bútorok tervezésével -Lakberendezők 2D-s munkáinak/terveinek 3D-ben történő fotórealisztikus kidolgozásával is foglalkozik Célom olyan igényes, modern enteriőrök tervezése, melyek a Megrendelőim egyéniségéhez is igazodnak funkcionálisan és designban egyaránt. - Ha még nem tudja, pontosan hogyan is vágjon bele a felújításba, hogy fog mutatni egy komplett design, ami egyelőre csak a fejében létezik - Ha szívesen bízná másra a tervezés oroszlánrészét - Ha pontos paraméterekkel felkészülten szeretné várni a kivitelezőket - Ha biztosra akar menni, hogy a megálmodott tér kivitelezése megéri a ráfordított időt, pénzt, energiát, ne bízza a véletlenre! - Ha szakemberként elakadt Bútor/Lakás/Egyedileg megálmodott design elem terveinek ügyfele felé történő minőségi prezentálásánál ...Keressen bátran! Kérem, árajánlatkéréskor vegye figyelembe, hogy az alábbi információk birtokában tudok a feltüntetett áraknál személyre szabottabb díjszabással kalkulálni: - Ingatlan alaprajza - Mely helyiségek kerülnek tervezésre - Tervezendő tér stílusa - Vannak-e fix bútorok/elemek, amiket átemelnénk az új designba - Milyen részletességgel kerüljön megtervezésre az adott tér (csak falakat mozgatunk, vagy a bútorszínek, textilek, dekorációs eszközök... meghatározása is a tervezés részét képezze) - Határidő (Érdemes 4-10 hetes tervezői idővel kalkulálni az adott tér komplexitásától függően) Ha csak árak tekintetében szeretne tájékozódni kérem, hívjon!!

  • Fűtés tervezés

    10700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Megbízható, gyors, korrekt szolgáltatás és szerelés.

tervezés, beruházásszervezés, műszaki ellenőrzés, minden építési szakágban referenciákkal. ipari és kereskedelmi projekt referenciák, tervezés és műszaki ellenőrzés egy kézben. project management. magas minőség kedvező ár. nemzetközi referenciák.

  • Fűtés tervezés

    8500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Gyors,pontos munka.Időpontra mentem,bejelentkezéssel.Nem kellett várni sem.Profik

Zsolt P.
Zsolt P. 5671 Békéscsaba Online

Professzionális, valósághű tervezés. Fotórealisztikus látványtervek. Virtuális valóság látványtervek. Minőség korrekt árakon! Több mint 10 év tapasztalat! Valósághű megjelenítés.

  • Fűtés tervezés

    9200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Hosszú keresgélés után találtam rá Zoltánra, aki rövid határidővel, korrekt és részletes írásos ajánlattal vállalta a munkát, amitől a fizetett végösszeg csak az általam kért módosításokkal tért el. A munkálatok előtt segített a csempe beszerzésében, közben pedig velem folyamatosan egyeztetve dolgozott csapatával, rugalmasan és udvariasan állva minden felvetésemhez, így munkájuk eredménye pontosan az elképzeléseimnek megfelelő lett :) és nem utolsó sorban a munkát pontosan határidő szerint kezdték és fejezték be. Amennyire tartottam az egésztől az ismerőseimtől hallott történetek alapján, annyira bátran mondhatom a saját tapasztalataim alapján, a lakásfelújítás nem egy rémálom! :)

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg épületgépész szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy épületgépész fűtés tervezés közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Fűtés tervezés: mennyi az ára Békéscsabán?

Békéscsabán a fűtés tervezés átlagos ára 2500 - 4700 Ft/nm. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek valódi értékeléseket?

Békéscsabán a fűtés tervezés szolgáltatáshoz már 25 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Minden kiemelkedő minősítésű specialistáról megtalálható már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok épületgépészt Békéscsabán?

Jelenleg 19 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést FŰTÉS TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy épületgépész?

Egy épületgépész ezzel a munkával bízható meg: fűtés tervezés vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérheted egy épületgépész segítségét?

Egy profi épületgépész a fűtés tervezés mellett több mindenhez érthet. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor épületgépészt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas