Gipszkarton felrakása Békéscsaba területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Gipszkartonozó Szakembert könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj gipszkartonozó szakember szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb gipszkartonozó szakembereket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 23 gipszkartonozó szakember közül, 13800-26000 Ft/m áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Békéscsabán bérelj fel a legjobb szakembereket a gipszkarton felrakása! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan vágj bele? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Békéscsabán környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

3 gipszkartonozó szakember most online

Zsolt

Zsolt

Ingyenes kiszallas.

Sandor

Sandor

erdekel.

Zsolt

Zsolt

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a gipszkarton felrakása Békéscsabán?

13800 - 26000 Ft/m

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb gipszkartonozó szakemberok Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező gipszkartonozó szakembert!

Attila D.
Attila D. 5623 Békéscsaba Online

Kültéri falak vakolása és festése. Szobafestés, mázolás és tapétázás szakemberekkel. Önnek csak a színeket kell kiválasztani, mi gondoskodunk a minőségről és mennyiségről. Gipszkartonozás. Generálkivitelezés. Víz- Fűtésszerelés. Kertrendezés. Főbb szolgáltatásaink: fa szerkezezes gipszkartonozás; ipari gipszkarton mennyezet minta, gipszkarton javítás belülről, tapétázás

 • Gipszkarton felrakása

  5400 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Tisztán dolgoztak, gyorsan és alaposan . Szorgalmasan dologztak , nem húzták az időt,a szemetet elvitték és maguk után takaritottak, könnyű volt utánuk kitakaritani.

Állványozás, betonozás, falazás, festés, gépi vakolás gipszkartonozás hőszigetelési munkák. Csapatunkkal lakás és házfelújítást, tervezést, generálkivitelezést vállalunk korrekt áron. Házak szerkezetépítése. Generálkivitelezés. Kulcsrakész házak. Ház- és lakásfelújítás. Amiket vállalok: fal gipszkartonozás ablaknál; oldalfal, vakolat javítás gipszkartonnal, makulatúrázás

 • Gipszkarton felrakása

  2800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Maximálisan elégedet vagyok! Szép munkát végeztek.

A felújításnak nem kell rémálomnak lennie! Tanácsadásunkon szakszerű segítséget nyújtunk! Lakásfelújításon töröd a fejed? Szaktanácsadásunkon minden kérdésedre választ kaphatsz! lakásfelújítás. házfelújítás. Főbb szolgáltatásaink: Panel fürdőszoba felújítás; Mennyezet gipszkartonozás; Radiátorcső festés. 4-5 nap felújítási munkaidő

 • Gipszkarton felrakása

  3200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

korrekt, megbízható, szép munka

Tibor K.
Tibor K. 5600 Békéscsaba Online

A Szakértője Felkeresi Önt, és Segítséget Nyújt a Legköltséghatékonyabb Megoldásért! Nem Kell, Hogy a Lakásfelújítás Vagy az Építkezés Rémálom Legyen! 236 szakma országosan. Díjmentes ajánlatkérés. Teljeskörű megoldások. Gyors ajánlatkérés. Fő profilunk: Panellakás felújítás; Glettelés előkészítés; Ház külső színezés. Felújítás, generálkivitelezés

 • Gipszkarton felrakása

  4600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Fotótapéta felhelyezésében kértük Mátyás - és munkatársai - segítségét, aki a kisebb munka ellenére rendkívül készségesen és rövid vállalási idővel állt rendelkezésünkre. A munkavégzés napján a megbeszélt időre percre pontosan érkeztek a szakemberek, akik mind magukra, mind pedig munkájukra és munkakörnyezetükre rendkívül igényes módon, profin láttak neki a feladatnak. Gyors, precíz és szép munkát végeztek, mindezt korrekt áron és megbízható kommunikáció mellett. Mégegyszer köszönjük munkájukat, és természetesen bátran ajánljuk bárkinek személyüket és szakértelmüket.

10 éves tapasztalattal vállaljuk lakások, családi házak, nyaralók teljes körű felújítását. Előre megtervezett lépésekkel és ütemtervvel dolgozunk, így a határidőket betartjuk! Rejtett költségek nélkül. Szakmai csapat. Előre megírt... Fő profilunk: Laminált parketta lerakása; Gyerekszoba falfestés; Erkély felújítás. Teljes lakásfelújítás

 • Gipszkarton felrakása

  3100 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Pontos, szép munkát végeztek a lakásban. Időben érkezett. Segítőkész volt végig.

Tamás S.
Tamás S. 5623 Békéscsaba Online

Teljes körű lakásfelújítást vállalunk, belső-külső munkálatokat. Hívjon bizalommal. Festés, mázolás, burolás, térkő lerakás, hőszigetelés, stb. minden ami építőipar. Kiválló munkavégzés. Gyorsaság. Garancia. Főbb szolgáltatásaink: Bútor tapétázás; Gipszkarton profilok szerelése; Kőporos vakolat festés. Felújítás, generálkivitelezés

 • Gipszkarton felrakása

  5000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Nyugodt szível ajánlom mindenkinek Mátyást. Nagyon-nagyon szépen, alaposan dolgozik, megbízható, normális ember. Tényleg egy rossz szavunk nem lehet, minden a megbeszéltek szerint zajlott le, a munkával maximálisan elégedettek vagyunk, lelkiismeretesen dolgozik. Ez úton is köszönöm neki, ritkaság a mai világban az ilyesféle korrektség és alaposság!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg gipszkartonozó szakember szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy gipszkartonozó szakember gipszkarton felrakása közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Gipszkarton felrakása: mennyi a munkadíj Békéscsabán?

Békéscsabán a gipszkarton felrakása átlagos ára 12400 - 23300 Ft/m. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Szervíz Technikusok - mi alapján választhatunk Békéscsabán?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek gipszkartonozó szakembert Békéscsabán?

Jelenleg 20 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést GIPSZKARTON FELRAKÁSA szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kereshetünk gipszkartonozó szakembert?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható gipszkartonozó szakembert hívnod ha a következőre van szükséged: gipszkarton felrakása.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérheted egy gipszkartonozó szakember segítségét?

Egy jó gipszkartonozó szakember a gipszkarton felrakása mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, amikor gipszkartonozó szakembert hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas