Kád felújítása Békéscsabán a te elképzeléseid szerint!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Frissítse fel fürdőkádját a mi szolgáltatásunkkal! Tapasztalt szakembereink Békéscsabán várnak, hogy megmenthessék régi kádját és új életet leheljenek bele. Áraink rugalmasak és az egyedi igényekre szabottak, így a felújítás ára 30.000 Ft és 70.000 Ft között változhat, attól függően, hogy milyen anyagokat választanak és milyen állapotban van a kád. Az ár magában foglalja a szakértői tanácsadást, a munkadíjat és a szükséges anyagokat. Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma és élvezze újra a kényelmes fürdést!

5 szakember fürdőkád javító most online

József

József

A környeken vagyok.

Gárgyán

Gárgyán

Ingyenes kiszallas.

Csaba

Csaba

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Békéscsabán?

7400 - 13800 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek fürdőkád javítók Békéscsabán!

Ami Önnek probléma, az Nekünk kihívás! Nincs melegvíz? Nem megy a fűtés? Hibakódot ír ki?

  • Kád felújítása

    2900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

kültéri csővezeték figyelése, 5-ös

Bence
2 éve

Rövid határidővel vállaljuk a tervezést a kivitelezést és a hatósági átadását. A csatornázás minden felmerülő részét tudjuk vállalni új bekötések régi rendszer javítása.

  • Kád felújítása

    2900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Korrekt, vmi ilyesmire gondoltunk, mikor hozzá irányítottak.

Nándor
2 éve
Tibor C.
Tibor C. 5671 Békéscsaba Online

Csatornázás, csatorna bekötés, sürgősségi szolgáltatásokkal Precíz, rutinos szakemberekkel. Csatorna bekötés és szennyvíz elvezetés kivitelezése határidőre, időtálló munkával. Bontás.

  • Kád felújítása

    3200 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon jó árú választék szinte minden van. Az eladók nagyon udvariasak.

Viktor
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeld meg most a fürdőkád javítást, és pillanatok alatt megkapod az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatait. Ne habozz, az ajánlatkérés INGYEN és kötelezettségmentes! Kattints ide!

Egy szakember fürdőkád javító, kád felújítása közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hogyan javíthatom a kádhoz kapcsolódó mosdót?

A legjobb megoldás a Grohe Eurosmart Cosmopolitan csaptelep beszerzése, amelynek ára körülbelül 30 000 forint. Ezt követően javasolt a kád és a mosdó közötti csatlakozócsövet lecserélni, amelynek ára általában 5 000-10 000 forint között van. Ha további javításokra van szükség, ajánlott szakember segítségét kérni.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen típusú csövekre van szükség a kád felszereléséhez?

A kád felszereléséhez általában PVC csöveket használnak, amelyek ára függ a mérettől és a minőségtől. Átlagosan 300-500 forint/méter áron lehet beszerezni őket. Azonban fontos, hogy a csövek átmérője és vastagsága megfeleljen a kád és a csaptelep méretének, valamint az adott fürdőszobai vízvezeték rendszernek. Javasolt szakemberrel konzultálni a megfelelő csövek kiválasztása előtt.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen típusú padlóburkolatot ajánlanak a kád körül?

A kád körül legjobb padlóburkolat típusa a vízálló és könnyen tisztítható csempe vagy PVC padló. A csempék ára általában 2000-5000 forint négyzetméterenként, míg a PVC padlók ára 3000-8000 forint négyzetméterenként változhat, attól függően, hogy milyen minőségű és vastagságú.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen típusú fali dekorációt ajánlanak a kádhoz?

A fürdőszobában ajánlott fali dekorációk közül a legmegfelelőbb választás a csempék vagy a mozaikok. A csempék ára általában 1500-3500 Ft/m2 között mozog, míg a mozaikok ára 3000-8000 Ft/m2 között változik attól függően, hogy a mozaikok milyen anyagból készülnek. Azonban fontos megjegyezni, hogy a fali dekorációknak vízállónak kell lenniük, hogy hosszú távon is megőrizzék szépségüket és funkcionalitásukat.

Olvas