Profi kapujavítás Békéscsabán: Gondoskodunk otthona biztonságáról!

Visszaállítjuk a kapuja működőképességét és biztonságát! Kérjen most segítséget tőlünk!

Hogyan találj megbízható kapujavító?

Fedezze fel a legjobb szakembereket Békéscsabán és tegye meg az első lépést a tökéletes szolgáltatás felé! Ne pazarolja az idejét a keresésre, inkább bízza ránk! Legyen szó építkezésről, javításról vagy bármilyen egyéb szolgáltatásról, mi megtaláljuk Önnek a legmegfelelőbb szakembert a legjobb áron! Önnek csak annyi dolga van, hogy kifejezze igényeit, mi pedig gondoskodunk a többitől. Miért fizetne többet, amikor nálunk a legjobb áron kapja meg a minőségi szolgáltatást? Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma és élvezze a kényelmet és a biztonságot, amit a szolgáltatásunk nyújt!

4 kapujavító most online

Zsolt

Zsolt

Ma is elvállalom.

Balint

Balint

A környéken vagyok.

József

József

Ingyenes kiszállás.

Mennyibe kerül a kapujavítás?

9000 - 17000 Ft/munkaóra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kapujavítóok Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kapujavítót!

Ernő C.
Ernő C. 5600 Békéscsaba Online

Kerítés építés korrekt áron - bízza ránk a munka egészét. Kérje ajánlatunkat! Bízza szakemberekre kerítése építését, kivitelezését. Kérje ajánlatunkat! Szakértelem.

 • Kapujavítás

  2500 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon profi csapat, gyorsan kijöttek felmérni!

Péter C.
Péter C. 5623 Békéscsaba Online

Minden világmárkát javítunk. Hörmann, Came, Ditec, Proteco, Kling, Nice, Vidue, Euromatic. Az ország egész területén végzünk karbantartást & szervízelést Hétfőtől - Vasárnapig 0-24.

 • Kapujavítás

  4300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Profik

Villámcsapás, rugótörés, drótkötélszakadás stb. a legtöbb sérülés javítható. Hívjon most! Hívását követően rövid határidővel, garanciával javítjuk vagy karbantartjuk kapuját.

 • Kapujavítás

  3300 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Udvarias, kedves kiszolgálás. Szakértelem és segítőkészség!

Ipartelepek, logisztikai központok, gyáregységek kaputechnikai szervize. Közületek, társasházak, üzleti felhasználók kaputechnikai szervize. Gyors reakcióidő. Márkafüggetlen szerviz. Országos lefedettség. Bő alkatrész választék.

 • Kapujavítás

  3900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Kapható minden ami kerítés. Hatalmas választék!

Tamás H.
Tamás H. 5671 Békéscsaba Online

Kovácsoltvas kapuk és kerítések egyedi igényeire szabva. Kérjen ajánlatot most! Minőségi termékeinket még gyorsabban, akár várakozás idő nélkül készítjük! 10% hűség kedvezmény. Ajánlatkérés egyszerűen. Valódi minőség. Típusok: Kis- és nagy fémlemezek, Reklámtáblák.

 • Kapujavítás

  2600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Tapasztalataim szerint, nagyon készséges, hozzáértő és figyelmes értékesítőkkel találkoztam a vásárlásom során. Jól érthetően és barátságosan nyilvánultak meg irányomba. Minden kérdésemre választ kaptam, rugalmas és segítőkész volt az egész. Külön öröm volt számomra, hogy az általam megrendelt anyag rögtön elérhető volt a raktárról! Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, aki szeretné a teraszát, vagy akár a kerítését WPC anyagból elkészíttetni, a kivitelező csapataik is maximális profizmussal és komolysággal végzik a munkájukat!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kapujavító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kapujavító kapujavítás közben Békéscsabán