KIKA konyha összeszerelés Békéscsabán gyorsan és hatékonyan!

Bútorasztalosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kika konyhaösszeszerelő szakembert?

Ne menj tovább, a legjobb ajánlatokat a Qjob-on találod! Oszd meg velünk a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatok közül! Békéscsabán 23 szakemberrel vállaljuk a KIKA konyhád összeszerelését! Bízd ránk álmaid konyhájának elkészítését! Nem tudod, hogyan keress szakembert a Qjob-on? Oszd meg velünk a feladatot és a Békéscsaba környéki szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy megoldhassák a feladatot! Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, értékeléseket és információkat kérhetsz! Mindezt ingyenesen! Kapcsolatba léphetsz velünk itt: [CTA]

3 kika konyhaösszeszerelő most online

Csaba

Csaba

Sok tapasztalatom van

Laszló

Laszló

Ma is elvállalom.

Ferenc

Ferenc

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a kika konyha összeszerelés Békéscsabán?

3700 - 6900 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kika konyhaösszeszerelőok Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kika konyhaösszeszerelőt!

Gyula U.
Gyula U. 5671 Békéscsaba Online

Kárpitos bútor áthúzás, felújítás, kárpitozás. Teljes körű szolgáltatást biztosítunk.

 • KIKA konyha összeszerelés

  3100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Pontos,precíz,gyors. Csak ajánlani tudom.

Péter C.
Péter C. 5623 Békéscsaba Online

Otthoni és irodabútorok tervezése, javítása gyors határidővel, Budapesten és környékén. Bútorok készítése, szerelése és javítása megfizethető árakon, garanciával!

 • KIKA konyha összeszerelés

  2200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Szuper csapat, jelentős szakmai tapasztalattal a hátuk mögött. Minden nap öröm ránézni a kezük közül kikerült konyhabútorra és előszobafalra is.

Gyula A.
Gyula A. 5600 Békéscsaba Online

Te kiválasztod álmaid bútorát bármelyik nagy áruházban, mi összeszereljük Neked!

 • KIKA konyha összeszerelés

  2400 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon megbízhatóak! Rendesen elvégezték a szállítást. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Te kiválasztod álmaid bútorát bármelyik nagy áruházban, mi összeszereljük Neked! Teljes körű bútorszerelés akár a kiválasztástól az utolsó csavarig. Évtizedes tapasztalat.

 • KIKA konyha összeszerelés

  2800 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Pontosak,megbízhatóak.

Gábor K.
Gábor K. 5600 Békéscsaba Online

Javítás, restaurálás, egyedi bútorkészítés reális áron. Kérjen ajánlatot még ma! 1957 Óta. Egyedi Bútorok. Antikvitás. Egyedi Igények Szerint. Házhozszállítás. Megbízhatóság. Ingyenes Felmérés. Szolgáltatások: Bútorszövetek, Kárpitoskellékek, Függönyözés.

 • KIKA konyha összeszerelés

  3300 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Na, ez az a brigád, akit semmilyen körülmények között ne hívjatok. Van (inkább csak volt) egy antik komód, amit felakartunk vinni az emeletre, egy 10 fokos csigalépcsőn. Ez volt a szállítók hívásának a fő indoka. A többi az csak ilyen apróságok, amiket ellehet vinni bármilyen autóval, de ha már szállítót hívunk, akkor ne egy 10 perces munkára jöjjön. Persze kudarcba fulladt az egész. Megjelentek hárman, ebből mindössze egy volt akinek volt sütnivalója és képes is volt elvégezni a munkát. Jött még egy ötvenes éveiben lévő ember, akinek a mottója a legyünk már túl rajta, de gyorsan", és egy értelmi fogyatékos (ez nem költői túlzás). Jött a lényegi feladat, persze hogy a két alkalmatlan állt neki. Az első fordulóba a komód tetejének a sarkát telibe neki vágták két lépcsőnek, berepedt, aztán a lábát pedig erővel végigrántották a falon, ezzel felsértve a falat és egy képet, ami a falon volt. Aztán jött, "há' ez már ott volt". Mindezt úgy, hogy ott álltunk ketten félméterre és üvöltöttünk, hogy mit művelnek.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kika konyhaösszeszerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bútorasztalos kika konyha összeszerelés közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

KIKA konyha összeszerelés: mennyi az ára Békéscsabán?

Békéscsabán a kika konyha összeszerelés átlagos díja 2300 - 4400 Ft/óra. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorasztalosok - hogyan válasszunk Békéscsabán?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek bútorasztalost Békéscsabán?

Ebben a pillanatban 18 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KIKA KONYHA ÖSSZESZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz hívhatunk bútorasztalost?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható bútorasztalost hívnod akkor, ha erre van szükséged: kika konyha összeszerelés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy bútorasztalos?

Egy jó bútorasztalos pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: kika konyha összeszerelés?

A kika konyha összeszerelés és mindegyik részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy bútorasztalost bátran megbízhatsz vele.

Olvas