Műanyag kád felújítás Békéscsabán gyorsan és hatékonyan!

Fürdőkád Felújító Szakembert könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj fürdőkád felújító szakember szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb fürdőkád felújító szakembereket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 29 fürdőkád felújító szakember közül, 6600-12300 Ft/alkalom áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Békéscsabán bérelj fel a legjobb szakembereket a műanyag kád felújítás! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan láss neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Békéscsabán környékén található szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

4 fürdőkád felújító szakember most online

Janos

Janos

erdekel.

Laszló

Laszló

Sok tapasztalatom van

József

József

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a műanyag kád felújítás Békéscsabán?

6600 - 12300 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb fürdőkád felújító szakemberk Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fürdőkád felújító szakembert!

Teljes körű, fürdőszoba, lakás és ingatlan felújítás, garanciával. Valós refereciákkal. Otthona... Fő profilunk: Panel fürdőszoba csempézés; Wc burkolás, Fürdőszobák átalakítása, fürdőszoba festés

 • Műanyag kád felújítás

  3600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Sokadik alkalommal voltak nálunk és mindig tökéletesre sikerült a munkájuk!

Több mint száz fürdőszoba viseli kezeink munkáját.Kérje ingyenes ár előkalkulánciónkat. Főbb szolgáltatásaink: Csempe felújítás; Panel wc felújítás, Fürdőszobák átalakítása, lazúrozás

 • Műanyag kád felújítás

  2100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Kicsit féltem a festéstől, hogy mennyi macerával fog járni, de a fiúk hozzáállása már az elejétől fogva nagyon meggyőző volt. Nem is gondoltam, hogy ilyen egyszerű lesz az egész. 🙂 Komplett szolgáltatást nyújtanak a festés elejétől a végéig. Csak ajánlani tudom őket, ha egy profi csapatot keresel és nem szeretnél problémákat. Köszönöm a munkát.

Zsolt K.
Zsolt K. 5623 Békéscsaba Online

Válogasson kedvére, használja ki az állami támogatást, újítsa fel fürdőszobáját! 12 előre megtervezett fürdőszoba káddal vagy zuhanyzóval, különböző stílusban. Szakértő segítség! Keressen minket! Komplett fürdőszobáért! Rugalmas hozzáállás! Fő profilunk: Lábas kád felújítás; Wc felújítás, megbízható lakásfelújítás, kisebb munkát

 • Műanyag kád felújítás

  5200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Itt az Interneten találtam Csabára és a csapatára. Szentendrén lévő házam tisztasági festésével bíztam meg a fiúkat és nem kellett csalódnom. Precízen gyorsan és tisztán dolgoztak, látszott hogy összeszokott csapat, amit már az egyenruhájuk is sejtetett. :) Köszönöm még egyszer a munkát és további sok sikereket.

Lakás-és Házfelújítás | Vállaljuk lakások felújítását, átalakítását, bővítését, festését. Teljeskörű Lakásfelújítás Épületgépészet, Villanyszerelés, Nyílászárók Cseréje, Festés. Fő profilunk: Fürdőkád festés; Panel wc felújítás, Panellakás felújítása, ablak mázolás

 • Műanyag kád felújítás

  4700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Korrektek , segitőkészek jó véleményem van másoknal is ajánlom

Csabag
2 éve
Antal K.
Antal K. 5600 Békéscsaba Online

Több mint száz fürdőszoba viseli kezeink munkáját.Kérje ingyenes ár előkalkulánciónkat. Több tucat lakás és. Amiket vállalok: Műanyag kád felújítás; Wc burkolás, Fürdő felújítás 5 napon belül, pince festés

 • Műanyag kád felújítás

  4000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Megbízható, pontos, gyors csapat, többször volt szerencsénk együtt dolgozni, jószívvel ajánlom a Dunakanyar Festő Kft.-t mindenkinek.

Tamás B.
Tamás B. 5671 Békéscsaba Online

Fürdőkád Otthon felújítás ötletek, képek, inspirációk. Okosotthon. Fürdőszoba, nappali, garázs, gyerekszoba, konyha ötletek, megvalósítások. Nézze meg. Kedvezmények. Lakberendezés. Építkezés. Szolgáltatások: Lakberendezés, Fürdőszoba, Konyha, Építkezés. Szolgáltatásaink: Fürdőszoba felújítás; Wc felújítás, Panellakás felújítása, szobafestő mester

 • Műanyag kád felújítás

  4800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Színvonalas, nyugodt, minőségi munka. A nem festendő területek letakarva, minimális szennyezés. Tudom ajánlani.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg fürdőkád felújító szakember szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy fürdőkád felújító szakember műanyag kád felújítás közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Műanyag kád felújítás: mennyi az ára Békéscsabán?

Békéscsabán a műanyag kád felújítás átlagos ára 10600 - 19800 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Fürdőkád Felújító Szakemberk - mi alapján válasszunk Békéscsabán?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok fürdőkád felújító szakembert Békéscsabán?

Most 18 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést MŰANYAG KÁD FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy fürdőkád felújító szakember?

Egy fürdőkád felújító szakember a következő feladattal bízható meg bátran: műanyag kád felújítás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérheted egy fürdőkád felújító szakember segítségét?

Egy profi fürdőkád felújító szakember a műanyag kád felújítás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha fürdőkád felújító szakembert hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas