Padlószőnyeg lerakása betonra Békéscsabán. Forduljon hozzánk bizalommal!

Parkettázót könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj parkettázó szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb parkettázókat a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 31 parkettázó közül! Korrekt padlószőnyeg lerakása betonra árak — 1800-3500 Ft/nm. érelje fel a legjobb specialistákat Békéscsabán! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Békéscsabán környékén dolgozó szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

5 parkettázó most online

Krisztian

Krisztian

Ma is elvallalom.

Krisztian

Krisztian

A környeken vagyok.

Laszló

Laszló

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a padlószőnyeg lerakása betonra Békéscsabán?

1800 - 3500 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb parkettázók Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező parkettázót!

Szép napot, több mind 25 éves tapasztalattal rendelkező Melegburkoló Parkettás vagyok. Aljzat kiegyenlítés ha szükséges. Laminált padló, szőnyegpadló, lerakása. Pvc , linóleum, ragasztása hegesztése. Vállalok hagyományos parketta, szalagparketta, hajópadló, svédpadló lerakását, csiszolás lakkozás, átrakását. Hagyományos parketta felújítása, átrakása: 8200 Ft /㎡ Svéd padló lerakás: 6200 Ft /㎡ Szalagparketta lerakás úsztatva, szegélyezéssel: 2600 Ft /㎡ Laminált padló burkolás szegélyezéssel, kompletten: 2100 Ft /㎡ Hagyományos parketta rakása: 7500 Ft /㎡ HParketta csiszolás-lakkozás: 5800 Ft /㎡ Aljzatkiegyenlítés: 1700 Ft /㎡

 • Padlószőnyeg lerakása betonra

  1900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Az emeleten dolgozó hölgy ha jól emlékszem Léna, segítőkész, gyors, szakmai tudása tökéletes, és ha hiba csúszik a rendszerbe , azon van , hogy ezt gyorsan rendbe hozzák. Bárcsak ilyen lenne mindenhol a személyzet. Ezek után amikor Szeghalmon járok biztos be fogok nézni.

Minden fajta parketta rakása anyaggal munka dijjal együtt. Minden fajta parketta javitása. Hagyományos parketta át rakasa ragasztóba rakva csiszolva lakkozva munka díjjal együtt. Parketta javítás. Ingyenes Szaktancsádás. Gyors Ajánlatküldés. Gyors Árajánlat Készítés. Főbb szolgáltatásaink: padló hőszigetelés; konyhai laminált padló; laminált parketta lerakása. Vízálló vinyl padló otthonába

 • Padlószőnyeg lerakása betonra

  3100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Csak ajánlani tudom, remek szakember. Gyors és megbízható, korrekt áron dolgozik. Amit elvállal azt maximálisan el is végzi. Munkája kifogástalan.

Pormentes, profi és gyors parkettázás - Gyors Ajánlatkészítés - Garancia és Minőségi Munka Fő profilunk: parafa padló; laminált padló szegélyléc rögzítő; laminált parketta lerakása régi parkettára. Ingyen szállítás és lerakás

 • Padlószőnyeg lerakása betonra

  3000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Mindenkinek ajánlom. Hibátlan, kifogástalan munka kíváló áron. Csak ajánlani tudom, régen találkoztam ilyen korrekt hozzáállással és kiváló végeredménnyel. 👍

Szép napot, több mind 15 éves tapasztalattal rendelkező Melegburkoló Parkettás vagyok. Laminált padló, szőnyegpadló, lerakása. Pvc , linóleum, ragasztása hegesztése. Aljzat kiegyenlítés ha szükséges. Hagyományos parketta felújítása, átrakása: 11100 Ft /㎡ Svéd padló lerakás: 6300 Ft /㎡ Szalagparketta lerakás úsztatva, szegélyezéssel: 2100 Ft /㎡ Laminált padló burkolás szegélyezéssel, kompletten: 2400 Ft /㎡ Hagyományos parketta rakása: 5900 Ft /㎡ HParketta csiszolás-lakkozás: 7000 Ft /㎡ Aljzatkiegyenlítés: 1300 Ft /㎡

 • Padlószőnyeg lerakása betonra

  4000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Rendkívül megbízható, korrekt fiatalemberek. Munkájuk kifogástalan minőségű, gyorsan és tisztán dolgoznak. Mindenkinek szívből ajánlom Őket.

Szép napot, több mind 12 éves tapasztalattal rendelkező Melegburkoló Parkettás vagyok. Laminált padló, szőnyegpadló, lerakása. Pvc , linóleum, ragasztása hegesztése. Vállalok hagyományos parketta, szalagparketta, hajópadló, svédpadló lerakását, csiszolás lakkozás, átrakását. Aljzat kiegyenlítés ha szükséges. Hagyományos parketta felújítása, átrakása: 7700 Ft /㎡ Svéd padló lerakás: 6400 Ft /㎡ Szalagparketta lerakás úsztatva, szegélyezéssel: 2200 Ft /㎡ Laminált padló burkolás szegélyezéssel, kompletten: 2300 Ft /㎡ Hagyományos parketta rakása: 7400 Ft /㎡ HParketta csiszolás-lakkozás: 7000 Ft /㎡ Aljzatkiegyenlítés: 1600 Ft /㎡

 • Padlószőnyeg lerakása betonra

  2900 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Igazi szaküzlet hozzáértő eladókkal!

János M.
János M. 5671 Békéscsaba Online

Az ideális padló mindenkinek jár. Vinyl-, fa- vagy laminált padló a Quick-Steptől. Kiváló minőségű vinyl-, fa- és laminált padlók. Amiket vállalok: padló csempe; kőmintás vinyl padló; parketta hézagkitöltő. Laminált padló lerakása olcsón

 • Padlószőnyeg lerakása betonra

  2800 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon szuper volt minden, tényleg csak ajánlani tudom. Gyors, pontos és a kivitelezésben abszolút segítőkész. Legközelebb is csak őt választom, köszönöm mégegyszer :)

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg parkettázó szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy parkettázó padlószőnyeg lerakása betonra közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Padlószőnyeg lerakása betonra: mennyi az ára Békéscsabán?

Békéscsabán a padlószőnyeg lerakása betonra átlagos ára 19000 - 35700 Ft/alkalom. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Parkettázók - mi alapján választhatunk Békéscsabán?

Békéscsabán a padlószőnyeg lerakása betonra szolgáltatáshoz már 25 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik magas minősítésű specialistáról megtalálható már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok parkettázót Békéscsabán?

Jelenleg 19 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést PADLÓSZŐNYEG LERAKÁSA BETONRA szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz kereshetünk parkettázót?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált parkettázót hívnod amennyiben a következőre van szükséged: padlószőnyeg lerakása betonra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérheted egy parkettázó segítségét?

Egy profi parkettázó a padlószőnyeg lerakása betonra mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha parkettázót hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas